• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δηλώνουν έτοιμοι στη Μοnster Yamaha Tech 3
Ενόψει του Πορτογαλικού Grand Prix
Νέα 26/04/2011 - 15:10

Οι Colin Edwards και Cal Crutchlow, οι αναβάτες της δορυφορικής ομάδας της Yamaha, σε δηλώσεις τους τόνισαν ότι περιμένουν εναγωνίως τον αγώνα στο Εστορίλ για να επιστρέψουν στην ενεργό δράση.

 

Συγκεκριμένα ο Edwards, ο οποίος στο συγκεκριμένο GP έχει τερματίσει δύο φορές στην τέταρτη θέση (το 2006 και το 2008), είπε:

«Μου αρέσει η συγκεκριμένη πίστα και πριν από λίγα χρόνια ήμουν στο γκρουπ τον αναβατών που πάλευαν για την νίκη. Τα πάω καλά σε αυτή και θα είναι πολύ ωραία που θα βρεθώ στην μοτοσυκλέτα έπειτα από αυτό το διάλλειμα.

Το στυλ οδήγησής μου ταιριάζει στην πίστα του Εστορίλ και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα πάω καλά, καθώς ο κινητήρας της YZR-M1 του 2011 έχει περισσότερη ισχύ. Η Yamaha πάντα τα πάει καλά στην Πορτογαλία και δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην τερματίσω στην πρώτη εξάδα».

 

Από τη μεριά του, ο Crutchlow ο οποίος δεν έχει ξαναοδηγήσει στην συγκεκριμένη πίστα και ο οποίος υπεβλήθη σε εγχείριση στον ώμο του, δήλωσε:

«Ανυπομονώ να λάβω μέρος στον αγώνα. Η πίστα είναι καινούργια για εμένα και θα μου είναι δύσκολο καθώς οι υπόλοιποι την γνωρίζουν και έχουν περισσότερη εμπειρία σε αυτή. Ελπίζω να την μάθω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να είμαι στην πρώτη δεκάδα στις κατατακτήριες δοκιμές.

Ο ώμος μου είναι καλύτερα μετά την επέμβαση και πλέον δεν θα αισθάνομαι το μούδιασμα όπως στο Κατάρ και τη Χερέθ. Έχω βγάλει τα ράμματα αλλά ακόμα δεν έχω οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα από τότε. Θα το κάνω στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής», κατέληξε.

Επόμενο άρθρο »

Προετοιμάζονται στη Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Νέο σύνθημα για τη Suzuki στο Εστορίλ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA