• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: O Rossi σε καλό ρυθμό παρά την πτώση
Μπορεί να δώσει την μάχη για την 4η – 5η θέση
Νέα 02/04/2011 - 20:53

 

Η μοτοσυκλέτα με την οποία έπεσε ο Rossi – χάνοντας το μπροστινό της - ήταν αυτή με τις καλές ρυθμίσεις, με την οποία θα προσπαθούσε με το μαλακό λάστιχο να κάνει έναν καλό χρόνο. Οι ρυθμίσεις της 2ης ήταν τόσο διαφορετικές που δεν του επέτρεψαν να κάνει τελικά κάτι καλύτερο από την φαινομενικά φτωχή 12η θέση.

 

Ο Valentino Rossi με το 1:40.185, έμεινε λίγο πίσω από τον πρωινό του χρόνο, αλλά ο ρυθμός του είναι καλός με τα λάστιχα του αγώνα. Ο ίδιος δήλωσε:

«Πραγματικά δεν την χρειαζόμασταν αυτήν την πτώση γιατί πήγαινα αρκετά καλά, με την σωστή μοτοσυκλέτα, αυτήν που μου άρεσε περισσότερο και που θα χρησιμοποιούσα με τα μαλακά λάστιχα αργότερα. Η άλλη μοτοσυκλέτα που πήρα μετά ήταν πολύ διαφορετική, ένα πείραμα που δυστυχώς δεν λειτούργησε πολύ καλά. Κρίμα. Αν έπρεπε να κάνω ένα λάθος, αυτήν ήταν πραγματικά η λάθος στιγμή, γιατί διαφορετικά η 2η σειρά ήταν στις δυνατότητές μας. Οι Simoncelli, Spies και Dovizioso, ήταν στο ρυθμό μας. Οι τρεις πρώτοι πάνε πιο γρήγορα, αλλά η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη όσο ήταν στο Κατάρ. Μου αρέσει η πίστα και ο ρυθμός δεν είναι τόσο κακός. Θα δούμε τι θα συμβεί αν κάνουμε μια καλή εκκίνηση».

Επόμενο άρθρο »

Jerez: Stoner – Pedrosa, η μεγάλη κόντρα

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: O Lorenzo έτοιμος για όλα, o Spies βελτιωμένος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα