• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: O Lorenzo έτοιμος για όλα, o Spies βελτιωμένος
Ο Ισπανός μπορεί να πάρει και τη νίκη
Νέα 02/04/2011 - 20:34

 

Το Ισπανικό Grand Prix πέρυσι στην Jerez ήταν μια μεγάλη υπόθεση για τον Jorge Lorenzo, που κέρδισε τον συμπατριώτη του Dani Pedrosa στους τελευταίους γύρους.

Σήμερα ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2010 κατάφερε να βελτιώσει πολύ την απόδοσή του και στις Κατατακτήριες να προηγείται μέχρι πριν λίγα λεπτά από το τέλος, με την Μ1 του να έχει καλύτερη πρόσφυση και καλύτερη αίσθηση και τελικά να σημειώνει χρόνο στο 1:38.918, με τον οποίο ξεκινάει από την 3η θέση.

«Πίεσα από την αρχή στο maximum και βελτίωσα το πρωινό μου χρόνο, με χειρότερες συνθήκες πίστας. Έχουμε αυτοπεποίθηση για αύριο και πιέζουμε για ένα βάθρο και αν υπάρχει η ευκαιρία τότε θα πάμε για τη νίκη», είπε ο Lorenzo.

 

Από την πλευρά του ο Ben Spies έκανε σήμερα φοβερή πρόοδο και με κάποιες νέες ρυθμίσεις είχε πολύ καλύτερη αίσθηση από το μπροστινό της Μ1, βελτιώνοντας πολύ τους χρόνους του, παρά το ότι είχε μια πτώση από το μπροστινό στο τέλος των Κατατακτήριων. Έμεινε τελικά 4ος με 1:39.390 και δήλωσε:

«Ήταν σίγουρα οι καλύτερες δοκιμές που είχαμε ως τώρα. Βγάζω το καπέλο μου στην ομάδα μου, για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν, ώστε να είμαι πιο άνετος πάνω στην μοτοσυκλέτα. Ζήτησα πολλά από τα παιδιά και μου το έδωσαν».

Επόμενο άρθρο »

Jerez: O Rossi σε καλό ρυθμό παρά την πτώση

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Στιγμές από τις δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα