• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Simoncelli και Capirossi υπέρ του Biaggi
Οι Ιταλοί αναβάτες αναφέρθηκαν στην πράξη του Biaggi
Νέα 01/04/2011 - 17:45

Η διένεξη-διαμάχη που είχαν οι Max Biaggi και Marco Melandri στον αγώνα του WSBK στο Donington Park αποτέλεσε θέμα στη γειτονική μας χώρα και δεν άφησε ανεπηρέαστους ούτε τους αναβάτες του MotoGP.

Όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τους Marco Simoncelli και Loris Capirossi τη γνώμη τους για το συμβάν και οι δύο ήταν προσεκτικοί, αλλά ξεκάθαροι, στη διατύπωση των φράσεών τους.

 

Συγκεκριμένα, ο Simoncelli είπε σχετικά:

«Πιστεύω, ότι εάν κάποιος από τους δύο ζηλεύει, αυτός είναι ο Melandri. Αυτό που είχε πει ο Valentino (για τα Superbikes) μπορεί να είναι αλήθεια. Δεν είχε πρόθεση να μειώσει το θεσμό (του WSBK), όμως το επίπεδο σε αυτόν είναι χαμηλότερο (από του MotoGP). Όσοι αναβάτες φεύγουν από το MotoGP και μετέχουν σε αυτόν κερδίζουν, συνεπώς το επίπεδο δυνατοτήτων των οδηγών στα Superbikes είναι χαμηλότερο. Δεν το λέω ως κατηγορία, είναι θέμα στατιστικής».

 

Αν η δήλωση του Simoncelli ήταν «διπλωματική», αυτή του Loris Capirossi ήταν πιο «στοχευμένη», αναφορικά με το περιεχόμενό της. Ο αναβάτης της Pramac Racing, μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε και χωρίς καυγάδες, η άμιλλα είναι πάνω απ’ όλα. Πρέπει όλοι να είμαστε φίλοι επειδή κάνουμε αυτό που μας αρέσει και επιπλέον πληρωνόμαστε γι’ αυτό. Ο Marco (Melandri) έφυγε από το MotoGP υπό καθεστώς αμφισβήτησης, επιτιθέμενος στον Valentino Rossi, στις ομάδες με τις οποίες μετείχε στο θεσμό αλλά και σε εμένα.

Ήταν πολύ τυχερός που πήγε στα Superbikes και θα πρέπει να αποφεύγει φθηνές τακτικές. Ξέρω καλά τόσο αυτόν όσο και τον Max, ο οποίος είναι στα Superbikes για τέσσερα χρόνια και σε αυτό το διάστημα δεν είχε πρόβλημα με κανέναν. Τώρα υπάρχει ακόμα ένας Ιταλός στον θεσμό και μάλλον κάποιος ψάχνει για αμφισβήτηση».

Επόμενο άρθρο »

Tο motograndprix.gr «έσπασε τα κοντέρ» τον Μάρτιο

« Προηγούμενο άρθρο

Υπάρχουν επαφές μεταξύ Dorna και BMW

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα