• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Extreme Track Days, 12-13 Μαρτίου στις Σέρρες
Ένα Σαββατοκύριακο στην πίστα των Σερρών
Νέα 24/02/2011 - 13:13

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την πρώτη φετινή διοργάνωση στην πίστα των Σερρών θα πραγματοποιήσει το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαρτίου η «Extreme Trackdays».

Η πίστα θα ανοίξει στις 09:00 π.μ. και θα παραμείνει ανοικτή έως την δύση του ηλίου. Θα υπάρχουν τρεις κατηγορίες αναβατών (αρχάριοι, ενδιάμεσοι, προχωρημένοι) και την πλοήγηση των αρχαρίων θα αναλάβουν έμπειροι αγωνιζόμενοι.

 

Η παραμονή της κάθε κατηγορίας στην πίστα θα είναι 20 λεπτά της ώρας. Όλοι οι συμμετέχοντες θα περάσουν υποχρεωτικά τις μοτοσυκλέτες τους από τεχνικό έλεγχο που θα διεξαχθεί από επαγγελματία μηχανικό, με σκοπό την διαπίστωση τυχόν προβλημάτων που θα εγκυμονούν επικίνδυνες καταστάσεις κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην πίστα.

 

Παράλληλα, θα υπάρξει ενημέρωση για τους κανόνες ασφαλείας στην πίστα καθώς και επεξήγηση του χρώματος των επιδεικνυόμενων σημαιών. Για όσους θέλουν, θα υπάρχει και δωρεάν σεμινάριο βασικών αρχών οδήγησης καθώς και ενασχόληση με το σωστό στήσιμο των μοτοσικλετών τους (ρύθμιση αναρτήσεων, γρανάζωμα, θέση οδήγησης).

 

Ο Δημήτρης Μπούκης, στο ρόλο του υπεύθυνου ελαστικών, θα διαθέτει Pirelli – Metzeler σε προνομιακές τιμές για τους συμμετέχοντες, αναλαμβάνοντας την δωρεάν τοποθέτηση αυτών, παρέχοντας παράλληλα πολύτιμες συμβουλές για την σωστή θερμοκρασία και πίεση τους. Θα υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού (φόρμα, μπότες) σε όλα τα μεγέθη ενώ οι συμμετέχοντες θα μπορούν να έχουν φωτογραφίες από την εκδήλωση από επαγγελματία φωτογράφο.

 

Επίσης, για την μέγιστη ασφάλεια των συμμετεχόντων θα υπάρχουν επανδρωμένο ασθενοφόρο και κριτές που θα συντονίζονται από πτυχιούχο αλυτάρχη. Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 70 ευρώ ανά ημέρα χωρίς να είναι υποχρεωτική η παραμονή και τις δύο ημέρες.

 

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα: 210-6560075, 6972-233094 και στο e-mail: sotzaf@techlink.gr, ενώ πληροφορίες για τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία μπορείτε να βρείτε στο website: www.extremetrackdays.gr.

Επόμενο άρθρο »

Sepang 3η ημέρα: Τέλος δοκιμών με παντοκρατορία Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Sepang, 2η ημέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα