• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang, 1η ημέρα: Δηλώσεις Honda Gresini
Έβδομος ο H. Aoyama, 8ος ο M. Simoncelli
Νέα 22/02/2011 - 18:47

Μπορεί οι αναβάτες της San Carlo Honda Gresini να μην εντυπωσίασαν όσο στις προηγούμενες δοκιμές στην Μαλαισιανή πίστα, ιδίως ο M. Simoncelli, ωστόσο βρέθηκαν στην έβδομη και όγδοη θέση της κατάταξης. Ας δούμε τι είπαν στο τέλος της πρώτης ημέρας:

 

Marco Simoncelli (φωτογραφία):

«Ξεκινήσαμε από εκεί που είχαμε σταματήσει την προηγούμενη φορά που βρεθήκαμε εδώ. Οι συνθήκες στην πίστα δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές σήμερα γι’ αυτό δεν προσπαθήσαμε να κάνουμε έναν γρήγορο γύρο. Δοκιμάσαμε πολλές παραμέτρους στην μοτοσυκλέτα, τόσο στην ανάρτηση όσο και τα ηλεκτρονικά. Είμαι χαρούμενος επειδή έπειτα από 20 γύρους με τα ίδια ελαστικά ήμουν σε θέση να κάνω χρόνους κοντά στο 2’:02’’.

Για να είμαι ειλικρινής, ήμασταν λίγο πιο πίσω από τους ταχύτερους οδηγούς αλλά θεωρώ ότι αυτό θα αλλάξει επειδή σήμερα δεν χρησιμοποίησα μαλακά ελαστικά. Πάντως, σε ό,τι αφορά τον ρυθμό δεν υστερήσαμε πολύ και χαίρομαι γι αυτό.»

 

Hiroshi Αoyama:

«Σήμερα έκανα πολλή δουλειά και πολλούς γύρους. Συγκρίναμε πολλές ρυθμίσεις και είδαμε τις διαφορές στην μοτοσυκλέτα. Στο τέλος αισθάνθηκα καλύτερα με τις ρυθμίσεις που ήδη είχα επιλέξει. Αύριο θα δοκιμάσουμε και άλλα πράγματα και θα δούμε εάν έχουν αποτέλεσμα ή όχι. Πάντως, σήμερα η ημέρα ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα.»

 

Fausto Gresini:

«Το αποτέλεσμα των δοκιμών της πρώτης ημέρας ήταν θετικό και για τους δύο αναβάτες μας. Ο Marco δοκίμασε πολλά διαφορετικά πράγματα στην μοτοσυκλέτα του ώστε να καταλήξουμε στις ρυθμίσεις που πρέπει. Χαίρομαι γιατί, παρόλα αυτά, διατήρησε έναν καλό ρυθμό. Ο Hiroshi, επίσης έκανε καλή δουλειά δοκιμάζοντας και συγκρίνοντας διαφορετικές ρυθμίσεις. Συμπερασματικά, είμαι ικανοποιημένος από την πρώτη ημέρα των δοκιμών.»

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Sepang, 1η ημέρα ο Stoner ταχύτερος

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang, 1η ημέρα: Δηλώσεις Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα