• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang, 1η ημέρα: Δηλώσεις Ducati
Iκανοποιημένοι οι Rossi και Hayden
Νέα 22/02/2011 - 18:08

Ο Valentino Rossi ξεκίνησε καλά το πρωί και κάποια στιγμή ήταν στην πρώτη εξάδα. Στο τέλος των δοκιμών της πρώτης ημέρας βρέθηκε στην ένατη θέση και συμπλήρωσε 53 γύρους. Ο Ιταλός αναβάτης δήλωσε σχετικά:

 

Valentino Rossi:

«Μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από την πρώτη ημέρα των δοκιμών καθώς βρεθήκαμε ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον πρώτο, όπως ήμασταν και κατά τη διάρκεια των προηγούμενων δοκιμών εδώ. Ωστόσο, σήμερα δεν προσπαθήσαμε να κάνουμε καλό χρόνο στο τέλος και δεν χρησιμοποιήσαμε μαλακά ελαστικά, όπως έκαναν άλλοι.

Στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας ήμουν 5ος ή 6ος και αυτός ήταν ο στόχος που είχαμε θέσει εξαρχής. Εξακολουθώ να χάνω περίπου τρία δέκατα στο γύρο εξαιτίας του ώμου μου, όμως τα υπόλοιπα (δέκατα, ώσπου να εξαλειφθεί η διαφορά) πρέπει να τα μειώσουμε από τη δουλειά που θα κάνουμε στην μοτοσυκλέτα. Επίσης, χαίρομαι επειδή οδήγησα πολύ με σκληρά ελαστικά.

Προς το τέλος των σημερινών δοκιμών επιλέξαμε δύο ρυθμίσεις τις οποίες είχαμε στις προηγούμενες δοκιμές της Sepang και αυτό σημαίνει ότι έχουμε μια καλή βάση για να δουλέψουμε.»

 

Ο Nikcy Hayden, που ήταν 12ος, είπε:

«Είναι ωραία που επιστρέψαμε εδώ για να εξελίξουμε κι άλλο την GP11. Το πρωί κάναμε διάφορες ρυθμίσεις για να επιβεβαιώσουμε ότι αυτά που μάθαμε την προηγούμενη φορά ήταν σωστά. Όλα πήγαν βάσει προγράμματος, εκτός της πτώσης που είχα στο τέλος των πρωινών δοκιμών. Είχε ζέστη και έχασα το εμπρός μέρος της μοτοσυκλέτας, ευτυχώς κινούμουν αργά και δεν τη χάλασα ούτε χτύπησα. Σήμερα δεν είχαμε τόσους πολλούς κραδασμούς, κάτι που είναι θετικό, ωστόσο είναι ένα φαινόμενο που πρέπει να εξαλείψουμε. Επίσης, πρέπει να βρούμε τις ρυθμίσεις για να έχουμε καλύτερη πρόσφυση, οπότε έχουμε αρκετή δουλειά.»

Επόμενο άρθρο »

Sepang, 1η ημέρα: Δηλώσεις Honda Gresini

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang, 1η ημέρα: Δηλώσεις LRC Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα