• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang, 1η ημέρα: Δηλώσεις Yamaha
Πολλά υποσχόμενοι οι Lorenzo και Spies
Νέα 22/02/2011 - 16:37

Οι αναβάτες της Yamaha Factory Racing κατάφεραν να βρεθούν στην τρίτη θέση (J. Lorenzo) και την έκτη θέση (Ben Spies) στο τέλος των δοκιμών της πρώτης ημέρας. Ας δούμε τι δήλωσαν:

 

Jorge Lorenzo:

«Ήταν μια καλή ημέρα για εμένα. Δουλέψαμε κυρίως για να βελτιώσουμε την πρόσφυση του πίσω ελαστικού και κάναμε διαφορετικές ρυθμίσεις στην μοτοσυκλέτα από τις οποίες είμαι ευχαριστημένος. Οδήγησα αυτή με το πλαίσιο και τον κινητήρα για το 2011 και μου άρεσε πολύ. Χάρη στις αλλαγές που κάναμε, μπορώ να φρενάρω λίγο πιο αργά στις στροφές και να μπαίνω σε αυτές με μεγαλύτερη ταχύτητα. Χαίρομαι επειδή σημείωσα μερικούς πολύ γρήγορους γύρους το απόγευμα που η θερμοκρασία ήταν υψηλή.»

 

Ben Spies:

«Οι κινητήρες που χρησιμοποιήσαμε σήμερα ήταν προδιαγραφών αγώνα. Το πρωί κινηθήκαμε με πιο χαλαρό ρυθμό και το απόγευμα κάναμε δοκιμές με ελαστικά. Τους ταχύτερους γύρους μας τους κάναμε όταν η μοτοσυκλέτα είχε λάστιχα σκληρής γόμας και επικρατούσε ζέστη. Προτιμήσαμε να μην χαλάσουμε πολλά ελαστικά αλλά να κρατήσουμε κάποια για την τρίτη ημέρα, όταν πίστα θα είναι καλύτερη. Επίσης δοκιμάσαμε ρυθμίσεις αγώνα και διαφορετικά στυλ οδήγησης. 

Εκτός αυτών, κάναμε δοκιμές με διαφορετικά αμορτισέρ και είδαμε ότι κερδίζαμε μερικά δέκατα στο γύρο ενώ ήμασταν γρήγοροι και με χρησιμοποιημένα ελαστικά, κάτι που είναι ενθαρρυντικό. Για αύριο έχουμε πολλά να κάνουμε, όμως σήμερα ήταν μια καλή ημέρα.»

 

Wilko Zeelemberg, Team Manager:

«Η ημέρα ήταν ζεστή σήμερα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η πίστα να μην έχει καλή πρόσφυση. Το απόγευμα τα δεδομένα βελτιώθηκαν και μπορέσαμε να πάρουμε κάποια δεδομένα που θέλαμε για να βελτιώσουμε το κράτημα των μοτοσυκλετών, κάτι βασικό για την Sepang. Τελικώς, είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα.»

 

Massimo Meregalli, Team Director:

«Ήταν μια πολύ παραγωγική ημέρα για τον Ben. Δούλεψε με διάφορες ρυθμίσεις της ανάρτησης και έκανε μερικούς καλούς χρόνους προς το τέλος όταν τα ελαστικά είχαν φθαρεί σχετικά. Αυτό μας κάνει αισιόδοξους. Αύριο θα πιέσουμε για ταχύτερους γύρους. Ο Jorge ήταν συνεχώς ταχύς και η ομάδα δούλεψε πολύ καλά, όλοι είναι ικανοποιημένοι.»

Επόμενο άρθρο »

Sepang, 1η ημέρα: Δηλώσεις LRC Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang, 1η ημέρα: Δηλώσεις Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα