• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang, 1η ημέρα: Δηλώσεις Honda
Ικανοποίηση και πάλι στην ομάδα της Honda
Νέα 22/02/2011 - 15:46

Οι Casey Stoner, Dani Pedrosa και Andrea Dovisiozo «έδειξαν τα δόντια» τους στους ανταγωνιστές τους από την πρώτη στιγμή των σημερινών δοκιμών καθώς για πολλές ώρες βρίσκονταν στις πρώτες τρεις θέσεις της κατάταξης.

Μετά το πέρας των δοκιμών δήλωσαν:

 

Casey Stoner:

«Είχαμε μια πραγματικά πολύ καλή ημέρα. Από την αρχή αισθανόμουν άνετα πάνω στην μοτοσυκλέτα και δουλέψαμε με τις ρυθμίσεις της ανάρτησης και του πλαισίου –μάλιστα, κάναμε συγκρίσεις μεταξύ διαφορετικών πλαισίων. Είναι δύσκολο να πεις ποιο είναι καλύτερο. Ό,τι ρυθμίσεις και αν κάναμε στην ανάρτηση, οι χρόνοι ήταν παρεμφερείς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την πρόοδο που κάναμε και όλα δείχνουν να δουλεύουν καλά.» 

 

Dani Pedrosa (φωτογραφία):

«Σήμερα κάναμε καλή δουλειά γιατί αύριο μάλλον θα βρέχει και δεν θα μπορούμε να αξιολογήσουμε σωστά τα δεδομένα. Το πρωί κάναμε δοκιμές με τα ηλεκτρονικά συστήματα για να βελτιώσουμε τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας στην είσοδο και την έξοδο της στροφής, ενώ το απόγευμα δουλέψαμε με το πλαίσιο και τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας στο φρενάρισμα.

Το μεσημέρι η θερμοκρασία ήταν υψηλή με αποτέλεσμα να γλιστρά η πίστα, όμως καταφέραμε και πήραμε τα δεδομένα που θέλαμε. Ο ώμος μου είναι καλύτερα από ό,τι την προηγούμενη φορά και έχει δυναμώσει από την εξάσκηση.»

 

Andrea Dovizioso:

«Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που ξεκινήσαμε σε αυτές τις δοκιμές. Οι μηχανικοί της Honda έχουν κάνει καλή δουλειά με τον κινητήρα και με το ηλεκτρονικό σύστημα και έχει βελτιωθεί η αίσθηση της μοτοσυκλέτας στον πίσω τροχό. Επίσης μειώθηκαν οι κραδασμοί σε σύγκριση με τις πρώτες δοκιμές εδώ.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ήμασταν ταχύτεροι από την αρχή. Παρά το γεγονός ότι κάναμε δοκιμές με ελαστικά διαφορετικής σύνθεσης, οι χρόνοι μας ήταν παραπλήσιοι.»

Επόμενο άρθρο »

Sepang, 1η ημέρα: Δηλώσεις Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang, 1η μέρα: Δηλώσεις Suzuki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα