• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Carlo Pernat: Δύσκολα για Rossi, Stoner ο γρηγορότερος
Εξηγεί τις δυσκολίες, απλά και κατανοητά
Νέα 20/02/2011 - 16:26

Ο Carlo Pernat, ο Iταλός μάνατζερ που μιλάει ανοιχτά πάντα, προχθές το πρωί ξύπνησε στις 5 στην Pώμη και πήγε στο αεροδρόμιο, πεισμένος ότι πετούσε για Μαλαισία, για τις επικείμενες δοκιμές που ξεκινούν την Τρίτη. Βέβαια είχε κάνει λάθος μια μέρα, αφού τελικά έφευγε χθες! 

Γύρισε λοιπόν στην Αιώνια Πόλη και πήγε για καφέ, όπου συνάντησε τον φίλο και συνεργάτη μας Paolo Scalera, τον πιο παλιό εν ενεργεία δημοσιογράφο του MotoGP.

Η συζήτηση πήγε που αλλού; στο το τι θα κάνει ο Valentino Rossi στην Μαλαισία, αλλά και όλη την χρονιά. Ο Pernat απάντησε με σιγουριά:

«Ο Rossi θα τα βρει δυσκολότερα από ποτέ, γιατί η Ducati έχει φτιάξει ένα συγκεκριμένο τύπο μοτοσυκλέτας και στην βάση της, θεμελιωδώς δεν μπορεί να αλλάξει. Αυτό εξηγεί το γιατί το 2011 θα είναι η δυσκολότερη σεζόν στην καριέρα του Rossi. Και μετά υπάρχει εξαιρετικά σκληρός ανταγωνισμός. Οι Lorenzo, Spies, Stoner – που είναι ο γρηγορότερος στον κόσμο όταν είναι συγκεντρωμένος – ο Pedrosa και ακόμη ο Simoncelli. Ναι, γιατί ο Marco μπορεί να είναι η έκπληξη της χρονιάς.»

 

Να λοιπόν ένας ακόμη σημαντικός άνθρωπος του paddock, ο οποίος μάλιστα είναι ο πρώτος μάνατζερ του Rossi, αναγνωρίζει την ταχύτητα του Stoner και μετά τον Burgess, λέει και αυτός ότι ο Αυστραλός είναι ο ταχύτερος οδηγός. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάρει το Πρωτάθλημα, αφού όπως φαίνεται όλα τα τελευταία χρόνια, δεν αρκεί η ταχύτητα, χρειάζεται και η σταθερότητα και η ωριμότητα.

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: «Πρέπει να μειώσω κατά μισό δευτερόλεπτο»

« Προηγούμενο άρθρο

M. Biaggi: «Πρέπει να δούμε τι κάναμε ως τώρα»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA