• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
M. Biaggi: «Πρέπει να δούμε τι κάναμε ως τώρα»
Δείχνει προσγειωμένος και έτοιμος για τις δοκιμές του WSBK
Νέα 20/02/2011 - 15:25

Μπορεί να μην έχει αποφασίσει ακόμα εάν θα έχει το νούμερο «1» στην μοτοσυκλέτα του ή όχι, όμως ο Max Biaggi ξέρει να παίζει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας. Έτσι η φόρμα του έχει στο δεξί πόδι τον αριθμό «3» και στο αριστερό τον αριθμό «1».

Προς το παρόν, δηλώνει ότι το σημαντικότερο για αυτόν είναι οι δοκιμές και όχι η επιλογή του αριθμού που θα έχει η μοτοσυκλέτα του.

«Αυτές (δοκιμές) είναι πολύ σημαντικές επειδή θα μας κάνουν να καταλάβουμε που βρισκόμαστε σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας και τι να περιμένουμε για το φετινό Πρωτάθλημα. Ως τώρα δεν είχαμε την ευκαιρία να το κάνουμε εξαιτίας της κακοκαιρίας στις προηγούμενες δοκιμές» δήλωσε ο Biaggi.

 

Αναφορικά με τους άλλους αναβάτες, τόνισε:

«Το επίπεδο των καλών αναβατών έχει αυξηθεί κι άλλο συγκριτικά με πέρσι. Η Ducati θα πρωταγωνιστήσει και περιμένω να σημειώσει καλά αποτελέσματα σε κάποιους αγώνες όπου η 1098 πάντα ήταν ανταγωνιστική. Ας μην ξεχνάμε ότι οι αναβάτες της BMW έχουν κάνει ήδη δοκιμές εδώ (Phillip Island) και περιμένω να κάνουν την έκπληξη.»

 

Όταν ρωτήθηκε για το εάν τον έχει επηρεάσει ότι πέρσι στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα WSBK, ο Ιταλός απάντησε αρνητικά και πρόσθεσε:

«Το να κερδίσεις έναν Παγκόσμιο Τίτλο είναι κάτι που δεν το συνηθίζεις, είναι πολύ ευχάριστο. Όμως, μόλις τελείωσε το Πρωτάθλημα του 2010 αρχίσαμε να σκεφτόμαστε αυτά που πρέπει να κάνουμε για τη φετινή χρονιά. Δουλέψαμε σκληρά για να βελτιώσουμε την μοτοσυκλέτα, έστω κι αν δεν κάναμε πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρσι. Ήμουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος από τη στιγμή που έλαβα μέρος στο WSBK. Θεωρώ ότι τώρα που κατέκτησα τον τίτλο πολλοί έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να θέλουν να με κερδίσουν», κατέληξε.

Επόμενο άρθρο »

Carlo Pernat: Δύσκολα για Rossi, Stoner ο γρηγορότερος

« Προηγούμενο άρθρο

O Marco Melandri έτοιμος για το WSBK

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA