• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Molenaar Racing Team αποσύρεται από τα 125 κ. εκ.
Δεν βρέθηκαν οι απαραίτητοι χορηγοί
Νέα 10/02/2011 - 15:28

Όπως ανακοινώθηκε, η Δανέζικη ομάδα Molenaar Racing Team η οποία μετέχει στην κατηγορία των 125 κ. εκ. θα αποσυρθεί από το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εξαιτίας της έλλειψης χορηγών.

 

Η ομάδα του Arie Molenaar μετέχει στον θεσμό από το 1994 και έχει κερδίσει δύο Παγκόσμιους Τίτλους. Ο προϋπολογισμός για τη συμμετοχή της στο Πρωτάθλημα του 2011 ήταν μεταξύ ενός και δύο εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, τα στελέχη της ομάδας δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσό, το οποίο –όπως έγινε γνωστό– ήταν κατά 350.000 ευρώ μικρότερο.

 

Οι Luis Salom και Jasper Iwema, οι αναβάτες της ομάδας, προσπάθησαν και αυτοί να βρουν χορηγούς αλλά δεν τα κατάφεραν. Ιδίως ο J. Iwema προσπάθησε να μαζέψει χρήματα μέσω δωρεών, μέσω μηνυμάτων sms αλλά και μέσω χορηγιών από μικρές εταιρείες. Αν και η ανταπόκριση από τους φίλους τόσο των αναβατών όσο και της ομάδας ήταν μεγάλη, δεν κατέστη δυνατόν να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό.

 

Πάντως, παρά το γεγονός ότι η Molenaar Racing Team δεν θα συμμετέχει στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, οι L. Salom και J. Iwema αναμένεται να βρουν θέση σε κάποια από τις άλλες ομάδες.

Επόμενο άρθρο »

Η παρουσίαση της Pramac Racing

« Προηγούμενο άρθρο

Απών ο Sofuoglu από τις δοκιμές της Moto2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα