• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Ε. Laverty έχει το δικό του iPhone app
Ξεκίνησε σήμερα η λειτουργία της εφαρμογής
Νέα 09/02/2011 - 14:31

Ο Eugene Laverty, ο αναβάτης της Yamaha στo WSBK, είναι ο πρώτος αγωνιζόμενος σε Παγκόσμιο θεσμό αγώνων μοτοσυκλετών που έφτιαξε το δικό του iPhone app.

Μέσω αυτού, οι ανά τον κόσμο θαυμαστές του έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται στο κινητό τηλέφωνό τους σχετικά με τα αποτελέσματά του, τα blogs που τον αφορούν, να βλέπουν βίντεο από τους αγώνες του και να διαβάζουν νέα του. Όσοι «κατεβάσουν» την εφαρμογή θα έχουν πρόσβαση και στην επίσημη ιστοσελίδα της Yamaha.

 

Ο E. Laverty, ο οποίος είναι λάτρης των εφαρμογών «κοινωνικής δικτύωσης» και ο πρώτος από τους αναβάτες που άρχισε να χρησιμοποιεί το «Twitter», δήλωσε:

«Σκοπός μας είναι να ενημερώνουμε το iPhone app τουλάχιστον τρεις φορές κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που θα έχει αγώνα. Οι χρήστες θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να δουν πώς πάμε στην πίστα. Ουσιαστικά, αυτή η εφαρμογή είναι μια “προέκταση” της ιστοσελίδας μου. Η σελίδα για τους φίλους δημιουργήθηκε με σκοπό να “ανεβάζουν” φωτογραφίες απ’ όπου βρίσκονται. Έτσι σε λίγα χρόνια φιλοδοξούμε να συγκεντρώσουμε φωτογραφίες από όλο τον κόσμο», κατέληξε.

Επόμενο άρθρο »

Αισιοδοξεί για νίκες ο B. Spies

« Προηγούμενο άρθρο

O Α. Iannone ταχύτερος στο Montmelo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα