• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Α. Iannone ταχύτερος στο Montmelo
Σημείωσε καλύτερο χρόνο από αυτόν στον αγώνα του 2010
Νέα 09/02/2011 - 11:25

Αύριο αρχίζουν οι πρώτες επίσημες δοκιμές της κατηγορίας Moto2 στην Βαλένθια, όμως ορισμένοι αναβάτες έχουν ήδη ξεκινήσει να οδηγούν τις μοτοσυκλέτες της νέας χρονιάς.

Ορισμένοι από αυτούς βρέθηκαν στην πίστα του Montmelo για να έχουν μια πρώτη επαφή, χρησιμοποιώντας κινητήρες της Honda οι οποίοι δεν πληρούν ακόμα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που ορίζονται από τον κανονισμό του Πρωταθλήματος.

 

Τον καλύτερο χρόνο σημείωσε ο Andrea Iannone (φωτογραφία) ο οποίος με την Suter του σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:47.08, επίδοση που είναι ταχύτερη από αυτή που είχε κάνει όταν πήρε την pole position στον περσινό αγώνα στη συγκεκριμένη πίστα (1:47.493).

 

Εκτός από αυτόν, δοκιμές έκαναν επίσης ο πρωτοεμφανιζόμενος στην κατηγορία Moto2 Marc Marquez, οι Aleix Espargaro και Axel Pons, o Dominique Aegerter και ο Kenan Sofuoglu, ο οποίος οδήγησε μόνο την πρώτη ημέρα καθώς έφυγε εσπευσμένα εξαιτίας ενός οικογενειακού προβλήματος.

 

Να σημειώσουμε ότι στην πίστα της Βαρκελώνης βρέθηκαν και οι Sergio Gadea και Maverick Vinales, οι οδηγοί της ομάδας που έχει συστήσει η Paris Hilton. Πάντως, όσοι περίμεναν να εμφανιστεί και η ίδια, μάλλον απογοητεύτηκαν…

Επόμενο άρθρο »

Ο Ε. Laverty έχει το δικό του iPhone app

« Προηγούμενο άρθρο

Ο J. Hopkins θα κάνει δοκιμές στο Qatar

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα