• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
C. Stoner: «Με εκπλήσσει η RC212V!»
Ξεκαθάρισε ότι η Honda είναι διαφορετική από την Ducati
Νέα 07/02/2011 - 18:09

Έπειτα από τις δοκιμές στην πίστα της Sepang, o Casey Stoner δήλωσε ότι η Honda είναι διαφορετική στην οδήγησή της από την Ducati.

«Με την Honda ακολουθώ διαφορετικές γραμμές στην πίστα, πολύ διαφορετικές γραμμές. Εκεί που νομίζω ότι δεν θα τα καταφέρω και θα βγω, εκείνη τη στιγμή αρχίζω και μπαίνω προς το εσωτερικό της στροφής» είπε χαρακτηριστικά ο Stoner και συμπλήρωσε:

«Με εκπλήσσει η RC212V. Πρέπει να συνηθίσω αυτή την συμπεριφορά της για να μπορώ να βρίσκω τη σωστή αγωνιστική γραμμή κάθε φορά. Η Honda είναι διαφορετική από την Ducati. Χρειάζομαι λίγο χρόνο αλλά νομίζω ότι στην Sepang έκανα πρόοδο.»

 

Όταν του ζητήθηκε να πει ποια από τις δύο μοτοσυκλέτες (Honda, Ducati) τον κουράζει περισσότερο, ο Stoner απάντησε:

«Νομίζω ότι και εσείς καταλαβαίνετε ποια είναι πιο κουραστική. Στις τρεις ημέρες των δοκιμών έβγαλα φουσκάλες στα χέρια αλλά η RC212V είναι εκπληκτική. Συγκριτικά, έχει πιο μαλακό πλαίσιο και είναι λίγο πιο δύσκολο να αλλάξω κατεύθυνση, όμως είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτή. Η συμπεριφορά του εμπρός τροχού μού εμπνέει εμπιστοσύνη.

Προφανώς (η Ducati) δεν είναι αργή, άλλωστε με αυτή κέρδισα περισσότερους αγώνες από οποιονδήποτε όλα αυτά τα χρόνια, όμως χρειάζεται άλλο τρόπο οδήγησης. Μπορεί να είναι χειρότερος σε κάποια σημεία, εντούτοις η Ducati έχει χαρακτηριστικά που λειτουργούν πολύ καλά. Κανονικά, (με την Ducati) προκαλούνται κραδασμοί σε μια πίστα όπως της Sepang και πρέπει να κλείνεις την τροχιά σου στις καμπές. Όμως με την Honda δεν συμβαίνουν αυτά. Δεν έχανα τον εμπρός τροχό και αυτό συνέβη μόνο μία φορά, κάτι που πραγματικά είναι διαφορετικό για εμένα», κατέληξε ο Stoner.

Επόμενο άρθρο »

Ο Rossi τιμήθηκε από την Laureus Academy

« Προηγούμενο άρθρο

N. Hayden: «Με ακούν στην Ducati»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα