• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H παρουσίαση της Repsol Honda
Πραγματοποιήθηκε στην Κουάλα Λουμπούρ
Νέα 01/02/2011 - 19:37

Οι Dani Pedrosa, Andrea Dovizioso και Casey Stoner παρουσίασαν επίσημα στον Τύπο τη νέα Honda RC212V. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο αντιπρόεδρος του HRC κ. Shuhei Nakamoto, ο οποίος επικεντρώθηκε στη δουλειά που έκαναν οι άνθρωποι της ομάδας για να εξελίξουν τη νέα μοτοσυκλέτα.

«Φέτος, η προσπάθειά μας στο MotoGP θα είναι εντονότερη από ποτέ. Όπως και τη δεκαετία του ’90 έχουμε τρεις αναβάτες με μια ξεκάθαρη αποστολή: να κερδίσουμε τον Παγκόσμιο Τίτλο», δήλωσε απερίφραστα ο κ. Nakamoto και συμπλήρωσε: «Και οι τρεις αναβάτες γνωρίζουν πολύ καλά πώς να το καταφέρουν, αφού όλοι τους είναι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές. Εμείς θα τους προσφέρουμε ό,τι μπορούμε για να το επιτύχουν.

Φυσικά, έχουμε την συμπαράσταση των συνεργατών μας. Η μακρόχρονη συνεργασία μας με την Repsol δεν περιορίζεται μόνο στο επίπεδο της χορηγίας αλλά και της συνεργασίας μας σε τεχνολογικό επίπεδο, καθώς εξελίσσουμε από κοινού καύσιμα και λιπαντικά. Για το 2011 έχουμε έναν ακόμα συνεργάτη, την Astra Honda και ελπίζω η παρουσία της να μας φέρει τύχη» επεσήμανε ο S. Nakamoto.

 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο Dani Pedrosa δήλωσε:

«Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τις δοκιμές καθώς οι χειμερινές διακοπές διήρκεσαν πολύ. Βεβαίως, είχα το χρόνο να ξεκουραστώ και ν’ αναρρώσει ο ώμος μου, ωστόσο θέλω να δω το επίπεδο εξέλιξης της μοτοσυκλέτας και με τις δοκιμές θα διαπιστώσω τις βελτιώσεις στον κινητήρα, το πλαίσιο, την πρόσφυση και το κράτημά της, στην είσοδο και την έξοδο της στροφής. Φυσικά, ο στόχος μου είναι να κερδίσω τον Τίτλο, αλλά εύχομαι και να μην ξανατραυματιστώ.»

 

Με τη σειρά του, ο Andrea Dovizioso εξεδήλωσε την ευτυχία του που είναι μέλος της ομάδας και επεσήμανε:

«Και οι τρεις θ’ ανταγωνιστούμε για τον Τίτλο. Στην Βαλένθια τα πήγαμε πολύ καλά και στις διακοπές προπονήθηκα αρκετά, ώστε ν’ αποκτήσω φυσική αντοχή και είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου. Πάντως, τα αποτελέσματα θα φανούν στην πίστα.» 

 

Να θυμίσουμε ότι εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις δηλώσεις των Shuhei Nakamoto και Casey Stoner για την μοτοσυκλέτα και την ομάδα, αντίστοιχα.

Επόμενο άρθρο »

O Dani Pedrosa προηγείται στην Sepang

« Προηγούμενο άρθρο

Οι δηλώσεις των S. Nakamoto, C. Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα