• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι δηλώσεις των S. Nakamoto, C. Stoner
Τι δήλωσαν κατά την παρουσίαση της Repsol Honda
Νέα 31/01/2011 - 19:34

Σε προηγούμενη είδησή μας στο site διαβάσατε για την παρουσίαση της Honda RC212V στα χρώματα με τα οποία, πέρυσι είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Dani Pedrosa και τον Andrea Dovizioso.

Ωστόσο τα δεδομένα για τη νέα χρονιά έχουν αλλάξει και έτσι κατά την παρουσίαση της μοτοσυκλέτας με την οποία θα λάβει μέρος η Repsol Honda στο φετινό MotoGP ο κ. Shuhei Nakamoto, Αντιπρόεδρος του HRC, αναφερόμενος σε αυτή δήλωσε σχετικά:

«Η RC212V που είναι εδώ στη Σεπάνγκ για τις πρώτες δοκιμές της χρονιάς είναι μια βελτιωμένη έκδοση αυτής του 2010. Τα περσινά αποτελέσματα έδειξαν ότι έχουμε μια καλή βάση και ότι με τη βοήθεια των Dani, Andrea και Casey θα είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Ο ανταγωνισμός μας βοηθά να γίνουμε καλύτεροι», κατέληξε.

 

O Casey Stoner είπε:

«Όταν ήμουν μικρός έβλεπα τον Mick Doohan να κερδίζει τα Πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο με τα χρώματα της Repsol Honda και τώρα είμαι περήφανος που αποτελώ μέλος της. Στην Σεπάνγκ θα μπορέσουμε να δούμε πού υπερτερούμε και να βελτιώσουμε τα σημεία που χρειάζεται, για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο συναγωνισμός φέτος θα είναι έντονος και θέλω να δω εάν θα ανταπεξέλθω στην πρόκληση.»

Επόμενο άρθρο »

LCR Honda: Φωτογραφικό αφιέρωμα 2010

« Προηγούμενο άρθρο

Τέχνη από την Ducati και την Elizabeth Raab

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα