• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Honda RC212V στα χρώματα του Stoner
Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες, εν όψει του αυριανού τεστ
Νέα 31/01/2011 - 14:28

Η Honda RC212V με το Νο 27 παρουσιάστηκε από το HRC στην Μαλαισία, σε μια εκδήλωση πολύ λιγότερο «κοσμική» από ότι το αντίστοιχο Wrooom της Ducati, το οποίο είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια ο Casey Stoner. 

Τα ίδια χρώματα, με διαφορετικά νούμερα βέβαια θα έχουν και οι μοτοσυκλέτες των Dani Pedrosa και Andrea Dovizioso.

Ο Stoner μετά από αρκετές μέρες διακοπών στην Αυστραλία εμφανίστηκε ευδιάθετος στην Μαλαισία και το ενδιαφέρον είναι το πόσο δυναμικά θα μπει στην πίστα άυριο το πρωί. Μάλιστα οι εκτιμήσεις των αναγνωστών του site μας του δίνουν την πρωτοπορία με 60.5%, έναντι 18.9% του Lorenzo και 15.1% και 5.4% για τους Rossi και Pedrosa αντίστοιχα, στο ποιος θα είναι ο ταχύτερος την 1η μέρα στην Sepang.

Από την μεριά της η Ιαπωνική ομάδα είναι αισιόδοξη ότι με τους τρεις αυτούς οδηγούς θα έχει ένα πλεονέκτημα στην κούρσα του Πρωταθλήματος και μάλιστα για το HRC υπάρχει και ο Marco Simoncelli, που θα αγωνίζεται με τα χρώματα της San Carlo-Honda του Fausto Gresini, αλλά με 100% εργοστασιακή υποστήριξη.

Κοντός ψαλμός αλληλούια, όπως λέμε και αύριο το πρωί θα έχουμε μερικές απαντήσεις ενδεικτικές ακόμη και για όλη την χρονιά!

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Lorenzo στην πίστα!, με τα νέα χρώματα

« Προηγούμενο άρθρο

Yamaha: 50 χρόνια στα Μoto Grand Prix

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα