• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Scott Redding δηλώνει έτοιμος
Ανυπομονεί ν’ αρχίσουν οι δοκιμές
Νέα 31/01/2011 - 11:29

Ο νεαρός και ταλαντούχος αναβάτης, ο οποίος μετέχει στην κατηγορία Moto2 με την ομάδα «Marc VDS Racing», περιμένει εναγωνίως να ξεκινήσουν οι δοκιμές στην πίστα της Βαλένθια (10-12 Φεβρουαρίου) και να βρεθεί στη σέλα της μοτοσυκλέτας του.

 

Σε συνέντευξή του, ο Scott Redding δήλωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και ότι είναι ήρεμος αναφορικά με τον ανταγωνισμό. Ο 18χρονος Βρετανός προκάλεσε εντύπωση με τις επιδόσεις του πέρυσι καθώς η βελτίωσή του από αγώνα σε αγώνα ήταν εμφανής. Έτσι, η πρώτη χρονιά συμμετοχής του στην κατηγορία Moto2 ήταν επιτυχής και αυτό έθεσε τις βάσεις για να αισιοδοξεί και να αισθάνεται σίγουρος για τις ικανότητές του και για το 2011.

«Ποτέ δεν ήμουν τόσο ανυπόμονος για να οδηγήσω τη μοτοσυκλέτα όσο είμαι τώρα» είπε χαρακτηριστικά ο S. Redding. «Έχουμε να δοκιμάσουμε πολλά νέα πράγματα, όπως για παράδειγμα η αεροδυναμική καθώς εκεί υστερούσαμε πέρυσι. Επίσης πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κάνουμε τα ελαστικά ν’ αποδίδουν καλύτερα αλλά και να βελτιώσω την ικανότητά μου να τα προφυλάσσω για να διαρκούν περισσότερο ως το τέλος του αγώνα.»

 

Η μοτοσυκλέτα του εξελίσσεται από τους ανθρώπους της Suter και ο ίδιος δεν κρύβει τον θαυμασμό του γι’ αυτούς.

«Θέλω πολύ να την οδηγήσω. Ξέρω ότι τη βελτίωσή της έχει αναλάβει ο Damian Cudlin ο οποίος γνωρίζει τι κάνει και επιθυμώ να συνεργαστώ μαζί του για να την κάνουμε όσο καλύτερη γίνεται.»

 

Όταν ρωτήθηκε για το τι αναμένει τη φετινή χρονιά, ο νεαρός οδηγός απάντησε:

«Θα κάνουμε προσεκτικά “βήματα”. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε αγώνα, να βρεθούμε όσο συχνά γίνεται στο βάθρο αλλά και να κερδίσουμε σε κάποιες από τις διοργανώσεις. Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί εξαρχής και να τερματίζουμε πάντα εντός πεντάδας και –γιατί όχι– εντός της πρώτης τριάδας. Θέλουμε να πάρουμε βαθμούς από τους πρώτους αγώνες της χρονιάς», κατέληξε με έμφαση.

Επόμενο άρθρο »

Yamaha: 50 χρόνια στα Μoto Grand Prix

« Προηγούμενο άρθρο

H παρουσίαση της «Ducati Pramac MotoGP»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα