• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η κα Σέβη Μπαρμπούσα κέρδισε το συλλεκτικό τεύχος του Rossi
Με την υπογραφή του Valentino στο εξώφυλλο του MOTOGP WORLD
MOTOGP WORLD 30/01/2011 - 18:23

Ένας αναγνώστης με γνώσεις θα το κερδίσει!, έλεγε ο σχετικός διαγωνισμός. 

«Ο Valentino Rossi είχε πολλά κέφια χθες το βράδυ, στο δείπνο που έγινε σε υψόμετρο 2,000 μ., στο «FIAT chalet», στην κορυφή Spinale πάνω από την Madonna Di Campiglio. O Rossi έφτασε στη βάση της τηλεκαμπίνας στις 8 το βράδυ, με ένα Fiat Punto (H Fiat είναι χορηγός της εκδήλωσης Wrooom) και μαζί στην παρέα του εκτός από τον φυσικοθεραπευτή του και τον Uccio ήταν και ο Davide Brivio, που ακολουθεί τον Valentino σε άλλο ρόλο, εκτός Ducati. O Valentino πήρε το τελευταίο τεύχος του περιοδικού MOTOGP WORLD, με εξώφυλλο τον ίδιο πάνω στην μαύρη Ducati και με προσοχή ξεφύλισε τις σελίδες του περιοδικού, σχολιάζοντας στο τραπέζι του την ποιότητα των φωτογραφιών, αφού φυσικά δεν μπορεί να διαβάσει τα κείμενα. Έπειτα, εκτός από το τεύχος που κράτησε για το προσωπικό του αρχείο, υπέγραψε το εξώφυλλο ενός δεύτερου τεύχους που είχαμε μαζί. Συμφωνήσαμε αυτό το συλλεκτικό πια τεύχος να κληρωθεί σε έναν αναγνώστη του περιοδικού, ο οποίος θα έχει γνώσεις πάνω στον Valentino Rossi, όπως παρουσιάζεται στις σελίδες του περιοδικού.»

Οι ερωτήσεις ήταν οι εξής:

1. Τι δήλωσε μετά το τεστ στην Jerez o Guareschi για την μοτοσυκλέτα και τον Rossi;

2. Ποιοι παρακολουθούν με χαρά αλλά και αγωνία την πρώτη έξοδο του Valentino από το γκαράζ της Ducati στην Βαλένθια;

3. Ποιες είναι οι 3 καλύτερες στιγμές του Valentino στην Yamaha, σύμφωνα με τις δηλώσεις του;

4. Τι ώρα μπήκε στην πίστα για πρώτη φορά με την Ducati και ποιος ήταν ο καλύτερός του χρόνος στους 10 πρώτους γύρους που έκανε;

 

Και οι σωστές απαντήσεις είναι:

1. Γενικά η μοτοσυκλέτα βελτιώθηκε, είναι πιο οδηγήσιμη, αλλά την τελική κρίση θα την κάνει το αφεντικό ο Valentino Rosi

2. Guareschi, Preziosi, Cicognani

3. 1-Welkom 2004 2-Laguna Seca 2008 3-Βαρκελώνη 2009

4. Στην πίστα μπήκε στις 12:20 και μετά από 10 γύρους ο καλύτερος χρόνος ήταν 1΄37.329

 

Μετά από κλήρωση που έγινε στα γραφεία του περιοδικού – εδώ να σημειώσουμε ότι σχεδόν όλες οι απαντήσεις ήταν σωστές – το περιοδικό κερδίζει η κα Σέβη Μπαρμπούσα, της οποίας το μόνο στοιχείο που έχουμε είναι το e-mail της. Παρακαλούμε να επικοινωνήσει με την κα Ειρήνη Μπλούνα στο 210.6125126 από τις 10:00 – 15:00 για να περάσει από τα γραφεία (εάν μένει στην Αθήνα) ή να της αποσταλεί το τεύχος Νο 23 με την υπογραφή του Valentino Rossi.

Ένα πραγματικά συλλεκτικό τεύχος, αφού είναι η πρώτη υπογραφή που έβαλε ο Vale το 2011, ως οδηγός της Ducati, για κάποιον Έλληνα.

 

Επόμενο άρθρο »

MOTOGP WORLD: Κυκλοφορεί σήμερα το 24ο τεύχος

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGP WORD: To MotoGP πάει Abu Dhabi και Ινδία, όχι Ελλάδα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα