• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Andrea Dovizioso θα φοράει κράνος της Airoh
Τέταρτη αλλαγή κράνους για τον Ιταλό οδηγό
Νέα 22/01/2011 - 13:55

Ο Andrea Dovizioso δεν μπορεί από ότι φαίνεται να σταθεροποιηθεί στο θέμα του κράνους του. Από την SHOEI, με την οποία μεγάλωσε και πήρε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στα 125, άλλαξε για την VEMAR, μετά πήγε στην SUOMY και τώρα θα αγωνίζεται με κράνος της Airoh. Είναι μάλλον θέμα συμβολαίων και συμφωνιών του μάνατζερ του, παρά θέμα εφαρμογής κράνους, από ότι φαίνεται. 

Όπως και νάχει η Airoh Helmets, που είναι μια σχετικά νέα εταιρία στο χώρο του κράνους, με ιδιοκτήτη τον Antonio Locatelli, με έδρα το Bergamo στην Ιταλία, θα έχει έναν από τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου στις υπηρεσίες της.

Η Airoh επέλεξε τον Dovizioso λόγω του προφίλ του και της προοπτικής του.

«Τα κράνη της Airoh έχουν τραβήξει την προσοχή μου εδώ και μερικά χρόνια. Τα πρωτοείδα στο motocross και ως οπαδός μου άρεσαν. Μετά άρχισαν να μεγαλώνουν στο χώρο του road racing. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπαίνω στην οικογένεια της Airoh, ειδικά μετά τη συνάντησή μου με τον Antonio και τους ανθρώπους που δουλεύουν γύρω του. Με εξέπληξε το πώς λειτουργούν: είναι πολύ στην ίδια γραμμή με τη δικιά μου μέθοδο δουλειάς,» είπε ο Dovi.

 

H Airoh γεννήθηκε το 1997 με πολύ ξεκάθαρους στόχους: ποιότητα προϊόντων και ικανοποίηση καταναλωτή στους τομείς της ασφάλειας και την τεχνολογίας.

 

Επόμενο άρθρο »

Η εντυπωσιακή Vyrus 986 Μ2, για την Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

Dani Pedrosa, το μεγάλο ερωτηματικό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα