• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Lorenzo σε ρόλο Rock star στην Ινδονησία
Δεν περίμενε τέτοια υποδοχή!
Νέα 17/01/2011 - 18:31

Χθες στην 3η και τελευταία μέρα στην Ινδονησία του Παγκόσμιου Πρωταθλητή του 2010, του Jorge Lorenzo, η πόλη Surabaya του επεφύλαξε απίστευτη υποδοχή. Με το νέο παπί Yamaha Jupiter MX, βρέθηκε στην DBL Arena, όπου πάνω από 5,000 οπαδοί, κυριολεκτικά ούρλιαζαν όταν εμφανίστηκε στην σκηνή. 

Ο ίδιος έγραψε στο ημερολόγιό του:

«Ποτέ δεν είδα κάτι τέτοιο όπως σήμερα. Είναι απίστευτο το πώς οι άνθρωποι της Surabaya ζούνε και αναπνέουν με το MotoGP. Η DBL Arena είναι ένα γήπεδο μπάσκετ και πάνω από 5,000 ούρλιαζαν και με περίμεναν. Ήταν απίθανο! Ένιωσα σαν rock star! Είναι πολύ περισσότερο από ότι περίμενα, σα σχέση με την περσινή μου επίσκεψη στην Jakarta και θα είναι αδύνατο να το ξεπεράσω. Ευχαριστώ Ινδονησία! Με έκανες να αισθανθώ σαν να ήμουν σπίτι μου. Μου φερθήκατε σαν σε βασιλιά για τρεις μέρες.»

Στην Surabaya είχε προηγηθεί συνέντευξη τύπου με 100 περίπου δημοσιογράφους της 2ης μεγαλύτερης πόλης, με πληθυσμό 6,000,000. Μετά την συνέντευξη έγινε και η παρουσίαση του νέου Jupiter MX. Στο γήπεδο του μπάσκετ είχε και μια κόντρα σε παιχνίδι βίντεο με 3 από τους θεατές, τους οποίους κέρδισε. Στο ταξίδι αυτό εκ μέρους της εργοστασιακής ομάδας, μαζί με τον Jorge, ήταν ο William Favero, o υπεύθυνος επικονωνίας.

Από σήμερα ο Lorenzo βρίσκεται στο Bali, όπου αύριο αφού θα έχει τελειώσει με τις υποχρεώσεις του εκεί, θα ξεκινήσει τις διακοπές του.

 

Επόμενο άρθρο »

Νέο πρόγραμμα στο τριήμερο των Grand Prix

« Προηγούμενο άρθρο

Το ΜοtoGP σε νέα πίστα στις ΗΠΑ;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα