• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Suzuki με 2 οδηγούς το 2012, μάλλον!
Ξεκίνησαν τα τεστ της μοτοσυκλέτας των 1000cc
Νέα 17/12/2010 - 00:36

 

Το Ιαπωνικό εργοστάσιο ξεκίνησε τα τεστ της μοτοσυκλέτας με τον κινητήρα των 1,000 κ.εκ., εν όψη της νέας κατηγορίας του MotoGP για το 2012. Η αντικαταστάτης της GSV-R 800cc καλύπτεται από μυστήριο προς το παρόν, αφού δεν είναι γνωστές οι λεπτομέρειες της διάταξης των κυλίνδρων και η φιλοσοφία του εργοστασίου. Μάλιστα υπάρχουν φήμες που λένε ότι η Suzuki δεν έχει πάρει την τελική απόφαση για το αν θα συνεχίσει μετά το 2011, που θα αγωνιστεί μόνο με έναν οδηγό, τον Alvaro Bautista. Πολλοί λένε ότι αυτό είναι το πρώτο βήμα για την οριστική αποχώρηση, λόγω της οικονομικής κρίσης που έχει πλήξει ισχυρά το Ιαπωνικό εργοστάσιο.

Ευτυχώς για τους οπαδούς της Suzuki, ο επικεφαλής του MotoGP από την πλευρά του εργοστασίου, ο Shinichi Sahara δήλωσε ότι ελπίζει την επιστροφή το 2012 σε ομάδα δύο οδηγών:

«Τίποτε δεν έχει επικυρωθεί ακόμη, αλλά από την θέση μου και από τεχνική άποψη, ήδη έχουμε ξεκινήσει να σκεφτόμαστε τα 1000cc και το project πάει αρκετά καλά. Ο σχεδιασμός για το πρώτο πρωτότυπο έχει γίνει και ήδη έχουμε ξεκινήσει τα βασικά τεστ με την μοτοσυκλέτα των 1000cc. Από την μηχανολογική μεριά θα προσπαθήσω και θα κάνω την προσπάθεια να επιστρέψουμε με 2 μοτοσυκλέτες».

Επόμενο άρθρο »

2ο παιδί για τον Max Biaggi

« Προηγούμενο άρθρο

J. Burgess: «H Ducati έχει πολύ καλή επιτάχυνση, σε σχέση με την Yamaha»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα