• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Paris Hilton ομαδάρχης στα 125!
Δυνατή ομάδα με Gadea και Vinales
Νέα 12/12/2010 - 22:53

Το επόμενο Σάββατο η γνωστή και μη εξαιρετέα Paris Hilton, προφανώς ζηλεύοντας τη δόξα του Antonio Banderas, θα παρουσιάσει την αγωνιστική της ομάδας με τον όνομα «Team Super Martxé VIP by Paris Hilton», η οποία θα αγωνιστεί το 2011 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στα 125cc. 

Την εντυπωσιακή Paris θα πλαισιώνουν οι συνεργάτες της και συνέταιροι, ο Nano, ο Xavi Montero και ο Ricard Garriga. Μαζί τους βέβαια και ο αγωνιστικός και τεχνικός διευθυντής της ομάδας, ο Ricard Jové, Οι δύο οδηγοί θα είναι ο γνωστός Sergio Gadea και ο νεαρός Maverick Vinales, που φέτος πήρε το Ισπανικό και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα 125cc. Η ομάδα θα έχει στη διάθεσή της τις υπηρεσίες των Christian Lundberg και του Rossano Brazzi, οι οποίοι θεωρούνται κορυφαίοι μηχανικοί.

Έτσι η Paris Hilton έχει αρκετά περισσότερες ελπίδες για κάτι καλό, από ότι ο γνωστός ηθοποιός που απέτυχε να συνεχίσει με την ομάδα του το 2011.

Το paddock αρχίζει και παίρνει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις μικρές κατηγορίες και αυτό που δεν είναι ακόμη γνωστό, είναι το αν η Paris θα κάνει βόλτες στην pit lane (με ποδήλατο, όπως στην 1η φωτογραφία ή με Indian όπως στη 2η) και την ώρα της μεγάλης κατηγορίας MotoGP!

 

Επόμενο άρθρο »

Η ΚΤΜ επιστρέφει στην μικρή κατηγορία το 2012

« Προηγούμενο άρθρο

Colin Edwards: «Ο Uccio είναι η «σκύλα» του Valentino!»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα