• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Colin Edwards: «Ο Uccio είναι η «σκύλα» του Valentino!»
Εννοεί κάτι σαν να λέμε ο σκλάβος του
Νέα 11/12/2010 - 14:10

Ο Colin Edwards είναι γνωστός στο χώρο του MotoGP, όχι τόσο ως το πιο γρήγορο χέρι, αλλά κυρίως σαν το πιο γρήγορο στόμα! Τα λέει πολλές φορές έξω από τα δόντια και πολλές φορές με ένα αμερικάνικο χιούμορ, που οι περισσότεροι εκτιμούν. Αυτοσαρκάζεται συχνά και σε πολλές συνεντεύξεις μιλάει με λέξεις που όλοι οι υπόλοιποι αποφεύγουν. Αυτήν τη φορά μίλησε για πολλά σε ένα site που ασχολείται κυρίως με τον κόσμο των Superbike και έδωσε εξηγήσεις για τις φήμες που τον ήθελαν το 2011 στο WSBK. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τον ρόλο που παίζει στην ζωή του Valentino Rossi, ο Alessio Salucci, ο γνωστός Uccio, ο Τεξανός οδηγός τον χαρακτήρισε σαν «bitch» (σκύλα), χαρακτηρισμός που δίνεται κυρίως σε σκληρές γυναίκες! 

Αντιγράφουμε την συνέντευξη:

«Ο Uccio ήταν εκεί από πάντα. Προφανώς έχουμε περάσει αρκετό καιρό μαζί, ξέρεις, σε δύο αγώνες 8ωρους που κάναμε (με τον Rossi), τρώγαμε στα εστιατόρια, κάναμε όλα αυτά τα σκατά. Ο Uccio είναι, ξέρεις πως θα τον έλεγα, ο Uccio είναι η σκύλα του. Κάνει τα πάντα, κάνει τη ζωή ευκολότερη, καθαρίζει, απλά κάνει τη ζωή του Valentino λίγο ευκολότερη. Τώρα είπα ότι είναι σκύλα. Και αν το διαβάσουν αυτό θα το μεταφράσουν πολύ διαφορετικά. Αλλά πες ότι είχα κάποιον που ήταν το δεξί μου χέρι, θα μπορούσες να πεις ότι είναι η σκύλα μου. Έτσι θα το μεταφράζαμε αυτό εδώ στο Τέξας.»

Το γεγονός είναι ότι η δήλωση έγινε και τώρα ποιός ξέρει πως θα το μεταφράσουν αυτό οι Ιταλοί δημοσιογράφοι και πως θα εξηγήσουν τις εννοούσε ο Edwards με τη δήλωση αυτή.

 

Επόμενο άρθρο »

Η Paris Hilton ομαδάρχης στα 125!

« Προηγούμενο άρθρο

Max Biaggi: «O Rossi έχει ένα δύσκολο 2011 μπροστά του»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα