• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εκτός ο Banderas, χωρίς μοτοσυκλέτα ο «Talma»
Η ομάδα του ηθοποιού δεν βρήκε τα χρήματα που χρειαζόταν
Νέα 08/12/2010 - 11:59

Ο Ισπανο-αμερικανός Kenny Noyes και ο Ούγγρος Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 125 Gabor Talmacsi είναι πια χωρίς ομάδα και μοτοσυκλέτα για το 2011! 

Παρά το ότι είχαν συμβόλαιο με την ομάδα «Jack & Jones by Antonio Banderas» και μάλιστα αφού ολοκλήρωσαν τις πρώτες δοκιμές του 2011 για την Moto2, στην Βαλένθια. Ο χορηγός τίτλου της η Jack&Jones, αποχώρησε από την ομάδα, χωρίς να έχει προηγουμένως προειδοποιήσει για κάτι τέτοιο. Μάλιστα η ομάδα είχε κάνει συμφωνία για αλλαγή πλαισίου την επόμενη χρονιά και στην Βαλένθια δοκίμασαν τα πλαίσια της Suter, αφήνοντας αυτά της Promoharris.

Ο Dani Devahive, team manager της ομάδας δεν κατάφερε μέχρι τώρα να βρει άλλον μεγάλο χορηγό και έτσι άφησε τους οδηγούς και τους μηχανικούς της ομάδας ελεύθερους να βρουν άλλη ομάδα για το 2011, πράγμα που θα είναι πολύ δύσκολο, αφού οι περισσότερες ομάδες της Moto2 έχουν κλείσει τις θέσεις για την επόμενη χρονιά. Ο ίδιος δήλωσε:

«Είναι μάλλον η δυσκολότερη απόφαση που έχω πάρει τα τελευταία 10 χρόνια. Παρά τον ενθουσιασμό που δείξαμε ο Antonio Banderas και εγώ για αυτό το project, η απουσία κεφαλαίων μας ανάγκασε να πάρουμε αυτήν την δύσκολη απόφαση. Προς το παρόν είναι πολύ δύσκολο να βρούμε χορηγό, μέσα στο χρονικό διάστημα που χρειάζεται ώστε να ετοιμαστούμε σωστά στο πρωτάθλημα που ξεκινά τον Μάρτιο και έτσι είναι ευθύνη μας απέναντι στους μηχανικούς και τους οδηγούς, το να τους αφήσουμε ελεύθερους να βρουν τις ομάδες τους».

Δυσκολίες λοιπόν στην εύρεση χορηγών ακόμη και για το παγκόσμιο, ακόμη και για ανθρώπους όπως ο δημοφιλής ηθοποιός (στις φωτογραφίες σε καλές στιγμές του 2010), οπότε πρέπει να αναλογιστούμε το πόσο η κρίση επηρεάζει τα πάντα και να είμαστε χαρούμενοι και μόνο που γίνεται Ελληνικό Πρωτάθλημα.

 

Επόμενο άρθρο »

J. Lorenzo: "Θα τα πάω καλύτερα με τον Spies από ότι με τον Rossi"

« Προηγούμενο άρθρο

O Burgess και η ομάδα του στην Μπολώνια!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα