• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Burgess και η ομάδα του στην Μπολώνια!
Από τώρα χειμωνιάτικα ο Αυστραλός δουλεύει για τη νέα Ducati
Νέα 08/12/2010 - 01:02

 

Ο Jeremy Burgess και η ομάδα του έφτασαν στην Μπολώνια, στο εργοστάσιο της Ducati. Οι Αυστραλοί της ομάδας πήγαν μέσω Dubai, στο αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης και εκεί ο JB ανακάλυψε το τι είναι να δουλεύεις όχι μόνο για τον Valentino Rossi. αλλά και για την Ducati. Μόλις έφτασε αμέσως αναγνωρίστηκε από τους Ιταλούς αστυνομικούς οι οποίοι τον σταμάτησαν, όχι για έλεγχο, αλλά για αυτόγραφα και φωτογραφίες, εκφράζοντάς του την υποστήριξη στην Ιταλική μάρκα και τον Ιταλό οδηγό.

Ο Burgess χθες συναντήθηκε με τον Filippo Preziosi και τα διευθυντικά στελέχη της Ducati, ώστε να οργανωθούν και να είναι σίγουροι ότι όλοι δουλεύουν στο ίδιο μήκος κύματος. Η ομάδα των μηχανικών και μηχανολόγων θα ενημερώσει τον JB για τις τελευταίες εξελίξεις που ετοιμάζονται για το τεστ του Φεβρουαρίου στην Sepang, τη στιγμή που η αγωνιστική ομάδα με τους ανθρώπους που ήλθαν από την Yamaha, ξεκινάει το μοντάρισμα των μοτοσυκλετών, ώστε να αποκτήσουν μεγαλύτερη οικειότητα και σιγουριά για την γνώση της Desmosedici και βέβαια να μάθουν τα μυστικά της, κάτι που δεν ήταν δυνατόν λόγω χρόνου να γίνει στο τεστ της Βαλένθια.

Επίσης ο «Ιερεμίας» θα συναντηθεί με τον Valentino Rossi, που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από την εγχείρηση στον ώμο του. Το μέρος της συνάντησης θα εξαρτηθεί από το πρόγραμμα αποκατάστασης του Ιταλού οδηγού.

Συνεχίζονται λοιπόν ραγδαίες οι εξελίξεις στο Ιταλικό στρατόπεδο, για να ξεπεραστεί η αρχική κρίση, από το τεστ μετά το τέλος του πρωταθλήματος, που ο ίδιος ο Preziosi χαρακτήρισε κακό για τον Valentino. Αυτό δείχνει για μια ακόμη φορά, το πόσο σοβαρά έχει πάρει η Ducati την υπόθεση και το πόσο η διοίκηση δεν θέλει να αφήσει τίποτε στην τύχη, τώρα που δουλεύει με τον καλύτερο οδηγό του κόσμου.

Επόμενο άρθρο »

Εκτός ο Banderas, χωρίς μοτοσυκλέτα ο «Talma»

« Προηγούμενο άρθρο

Sete Gibernau: Ο Rossi θα καταφέρει να δαμάσει την Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα