• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Mick Doohan για τον Rossi και τον Lorenzo
Ο Αυστραλός μίλησε μετά τον Αγώνα των Πρωταθλητών (ROC)
Νέα 06/12/2010 - 19:37

Ο 5 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Mick Doohan στο Dusseldorf, μετά τον αγώνα αυτοκινήτου των Πρωταθλητών, μίλησε για τους κορυφαίους οδηγούς του MotoGP: 

«Το φετινό πρωτάθλημα το άξιζε ο Lorenzo. Ήταν ο πιο σταθερός, ο ταχύτερος και κέρδισε την πλειοψηφία των αγώνων. Είναι επίσης δυνατός στο μυαλό. Το 2011 θα δούμε αν επίσης είναι δυνατός από τεχνική άποψη, αν και πρέπει να περιμένουμε το 2012 για την τελική μας κρίση στο θέμα αυτό. Την επόμενη χρονιά θα βλέπουμε ακόμη τα οφέλη από την δουλειά εξέλιξης που έκανε ο Rossi. Αλλά όπως και νάχει είναι στη ελίτ των οδηγών που έχουν καλή τεχνική κατανόηση.»

Το επόμενο σχόλιο του Doohan ήταν για τον Valentino Rossi:

«Μετά το ατύχημα ήταν συχνά στο βάθρο και μάλιστα κέρδισε στην Μαλαισία, οκτώ αγώνες αργότερα, που σημαίνει ότι δεν του πήρε πολύ να επανέλθει. Είναι ένας μεγάλος οδηγός και ξέρει πώς να ξεπερνά τις αντιξοότητες.»

Όσον αφορά την μεταγραφή στην Ducati ο Αυστραλός είπε:

«Όταν πήγε στην Yamaha, ξεπέρασε τα προβλήματα γρήγορα. Δεν πιστεύω ότι η επιλογή του κινητήρα σε big bang ή screamer, είναι τόσο σημαντική. Αυτά είναι μόνο λεπτομέρειες και όπως και να γίνει θα προσαρμοστεί. Όταν άφησε την Honda, ήταν επειδή το HRC δεν έκανε πολλά πράγματα για τον ίδιο, όπως και τον τελευταίο του χρόνο στην Yamaha, όταν προφανώς αισθανόταν την πίεση που κτιζόταν από τη μεριά του Lorenzo. Αλλά τώρα θα έχει τους ίδιους ανθρώπους μαζί του στην Ducati, την ίδια ομάδα όπως πάντα. Είναι πραγματικά η ίδια ομάδα με μια διαφορετική μοτοσυκλέτα.» 

 

Βέβαια ο Doohan μίλησε και για την πρώην ομάδα του, την Honda και τους 3 εργοστασιακούς οδηγούς κάτω από την ίδια σκέπη:

«Δεν θα είναι πρόβλημα. Δεν ήταν ποτέ στο παρελθόν. Έχω αγωνιστεί και γω με δύο εργοστασιακούς ομόσταυλους. Όσον αφορά την υποστήριξη του Stoner από τον Suppo; Πιστεύω ότι ο Livio ενδιαφέρεται κυρίως για τα εμπορικά θέματα της ομάδας. Για τον Casey όλα εξαρτώνται από την μοτοσυκλέτα.»

 

Επόμενο άρθρο »

MOTOGP WORLD: Συνέντευξη Jorge Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Βασίλης Ορφανός στο Rally Dakar 2011

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα