• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Απονομή της FIM στο Estoril
Βραβεύτηκαν όλοι οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Μοτοσυκλέτας
Νέα 04/12/2010 - 13:07

Στο Estoril της Πορτογαλίας χθες το βράδυ, 350 καλεσμένοι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας της FIM βρέθηκαν στην αίθουσα «Silver and Black» του Estoril Casino, για να τιμήσουν τους Πρωταθλητές όλων των κατηγοριών αγώνων μοτοσυκλέτας που γίνονται υπό την αιγίδα της ομοσπονδίας. 

Θρυλικοί οδηγοί όπως οι Giacomo Agostini, Roger de Coster, Jordi Tarres, Anders Eriksson, Ivan Mauger, αλλά και η Katja Poensgen, κλήθηκαν να δώσουν το χρυσό μετάλλιο στις διάφορες κατηγορίες.

Οι φετινοί Παγκόμσιοι Πρωταθλητές Jorge Lorenzo, Antonio Elias, Massimiliano Biaggi, Antonio Cairoli, Toni Bou, David Knight, Tomasz Gollob, Stephanie Laier, Ludivine Puy και Laia Sanz ανέβηκαν σε τη σειρά τους στην σκηνή για να φορέσουν το μετάλλιο και να παραλάβουν τον αναμνηστικό πάπυρο. Μετά την απονομή σε μια παρέα βρέθηκαν οι 3 Πρωταθλητές του MotoGP, με τον Max Biaggi, τον Πρωταθλητή των Superbike. O Jorge απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τη νέα χρονιά:

«Η Ducati θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τον Rossi το 2011, αλλά η αντιπαλότητα δεν με προβληματίζει. Έχω απόλυτο σεβασμό για τον καθένα και για όλους τους αντιπάλους μου και καθένας είναι ικανός να με κερδίσει. Τώρα ο στόχος μου είναι να βελτιώσω την μοτοσυκλέτα μου και την οδήγηση μου. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με την Honda, γιατί έκαναν τρομερά βήματα μπροστά.»

Μετά ο Lorenzo εξέφρασε την επιθυμία του για ένα πρωτάθλημα με τους καλύτερους οδηγούς μέσα στην πίστα:

«Ελπίζω ότι κανένας δεν θα τραυματιστεί το 2011 και ότι η μάχη για τον Τίτλο θα είναι ακόμη σκληρότερη.»

Jorge Lorenzo και Giacomo Agostini
Jorge Lorenzo και Giacomo Agostini

 

Max Biaggi
Max Biaggi
Marc Marquez και Giacomo Agostini
Marc Marquez και Giacomo Agostini

Επόμενο άρθρο »

O γιός του Mackenzie στα GP125 το 2011

« Προηγούμενο άρθρο

O Biaggi ταχύτερος στο Phillip Island

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα