• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πετυχημένο ντεμπούτο για την SUTER MARC VDS MOTOGP
Η πρώτη μοτοσυκλέτα της νέας κατηγορίας Moto1, του 2012
Νέα 27/11/2010 - 01:08

Η μοτοσυκλέτα Suter Marc VDS MotoGP συμπλήρωσε ένα πετυχημένο πρώτο shakedown στην Jerez. Η μοτοσυκλέτα συμπλήρωσε περισσότερους από 100 γύρους, στο στεγνό και το βρεγμένο, με δύο διαφορετικούς οδηγούς. 

Στην βροχή της πρώτης μέρας η μοτοσυκλέτα μπήκε στην πίστα με τα βρόχινα της Michelin με τον δοκιμαστή της Marc VDS, τον Αυστραλό Damian Cudlin στη σέλα, να συμπληρώνει 30 γύρους.

Oι στεγνές συνθήκες της 2ης μέρας επέτρεψαν μετά τους 70 γύρους που έκανε ο Cudlin, να οδηγήσει την μοτοσυκλέτα και ο δοκιμαστής της Suter Racing, ο Carmelo Morales το απόγευμα.

Η βροχή της 3ης μέρας σταμάτησε πρόωρα το τεστ, πριν οδηγήσει και ο Scott Redding, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά.

 

Με κινητήρα της BMW, η μοτοσυκλέτα Suter Marc VDS MotoGP, σχεδιάστηκε ώστε να εκμεταλλευτεί τους νέους κανονισμούς του 2012, που θα επιτρέψουν σε ομάδες να συμμετέχουν στην κορυφαία κατηγορία του MotoGP, με κινητήρες 1000cc, μέσα σε πρωτότυπο σασί. engine housed in a prototype chassis.

Ο Damian Cudlin, ο δοκιμαστής της Marc VDS, είπε:

«Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν οδηγήσει μια μοτοσυκλέτα MotoGP, ειδικά ένα πρωτότυπο για το 2012, όπως αυτό. Είναι ωραίο και ήταν ευχάριστο. Μάθαμε αρκετά για την μοτοσυκλέτα, τη στιγμή που υπάρχουν πολύ περισσότερα να μάθουμε. Οι δυνατότητες υπάρχουν σίγουρα. Το βάρος, ή η έλλειψή του, είναι εντυπωσιακή και το κράτημα ήταν εκεί από την αρχή του τεστ. Την αισθάνεσαι λίγο πιο δυνατή από μια Moto2 με πολλούς τρόπους. Αυτήν την βδομάδα κάναμε τα πρώτα μικρά βήματα από αυτό που φαίνεται ότι θα είναι ένα μακρύ ταξίδι. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέρος του και θέλω να δω το πώς θα είναι η μοτοσυκλέτα στο τέλος του. Κάνω πραγματικά την εύκολη δουλειά - το να οδηγώ την μοτοσυκλέτα - είναι οι έξυπνοι άνθρωποι γύρω μου που θα πάρουν την υπευθυνότητα για την εξέλιξη, αλλά σίγουρα προς το παρόν έχουν κάνει μια εντυπωσιακή δουλειά.»

Ο Michael Bartholemy, ο Team Manager, δήλωσε με την σειρά του:

«Για την πρώτη φορά της νέας μοτοσυκλέτας, το τεστ ήταν πολύ πετυχημένο. Ο καιρός ήταν ένα πρόβλημα, αλλά κάναμε πάνω από 100 γύρους. Η μοτοσυκλέτα σίγουρα έχει προοπτική. Το είδαμε εδώ στην Jerez. Τώρα χρειάζεται να καθίσουμε στο τραπέζι με τον Eskil Suter και την ομάδα των τεχνικών του, για να συμφωνήσουμε σε ένα πλάνο εξέλιξης, που θα ξεκλειδώσει τις προοπτικές, ξεκινώντας από το επόμενο τεστ τον Ιανουάριο. Είναι ένα συναρπαστικό project και είμαστε μέρος του, χάρις στην υποστήριξη του Προέδρου μας, του Marc van der Straten, στον οποίο θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους της ομάδας.»

 

Επόμενο άρθρο »

Κυριακή 28/11 EXTREME TRACKDAYS στα Μέγαρα

« Προηγούμενο άρθρο

Guareschi: Τώρα μένει να δούμε τι θα πει ο Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα