• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Guareschi: Τώρα μένει να δούμε τι θα πει ο Rossi!
Θα προσπαθήσουν να επανέλθουν στην Jerez τον Ιανουάριο
Νέα 27/11/2010 - 00:10

Ο Vittoriano Guareschi ούτε που μπήκε στην πίστα την Παρασκευή, την 3η και τελευταία μέρα των δοκιμών του 2010 για την Ducati. Η κακοκαιρία με την βροχή έκανε την ομάδα της Ducati να τα μαζέψει νωρίς – νωρίς και να γυρίσει στην Μπολώνια. 

«Μόλις έβαλα τα δερμάτινα άρχισε να βρέχει. Έτσι αποφασίσαμε να τα πακετάρουμε όλα και να πάμε σπίτι», είπε ο Vitto, που συνέχισε για την ουσία του τεστ:

«Στη διάρκεια της μόνης μέρας που μπήκα στην πίστα, τα πράγματα δεν πήγαν άσχημα: Έκανα 1’42.1, που είναι ένας αξιοπρεπής χρόνος, αν σκεφτείς ότι είμαι απροπόνητος και ότι δεν οδήγησα πολύ φέτος. Γενικά η μοτοσυκλέτα βελτιώθηκε, είναι πιο οδηγήσιμη, αλλά την τελική κρίση θα την κάνει το αφεντικό, ο Valentino Rossi.»

Ο Vitto ποτέ δεν λέει ότι τα τεστ είναι αρκετά:

«Ελπίζουμε να έρθουμε πίσω εδώ, αλλά όχι φέτος. Δεν έχουμε αρκετό χρόνο. Ελπίζουμε ότι θα βρούμε μια τρύπα στο πρόγραμμα στο τέλος του Ιανουαρίου, πριν το τεστ της Sepang. Θα έχουμε μερικά καινούργια πράγματα να δοκιμάσουμε, τα οποία θα ετοιμάσει ο Filippo Preziosi για τον Rossi. Πράγματα για το σασί, μικρότερο μπροστινό πιρούνι και περισσότερο ευέλικτους συνδέσμους για το τιμόνι. Όλα για να βελτιώσουν την αίσθηση από το μπροστινό».

Ο Guareschi βρέθηκε στην πίστα και με την Suter-BMW:

«Μόνο για λίγο. Όταν την έφτασα δυσκολευόμουν να καταλάβω αν ήταν Moto2. Λίγο γιατί μοιάζει πολύ ίδια, λίγο επειδή ήταν σε ανάλογους χρόνους. Είναι πολύ νωρίς να πούμε μια γνώμη, βρίσκονται ακόμη στο ξεκίνημά τους.»

 

Επόμενο άρθρο »

Πετυχημένο ντεμπούτο για την SUTER MARC VDS MOTOGP

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez test: Η Suter-BMW σε καλό δρόμο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα