• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Preziosi: O Stoner είναι πια ο «εχθρός» μας!
Εννοείται εντός πίστας μόνο, διευκρίνισε ο πατέρας της Desmosedici
Νέα 23/11/2010 - 12:56

O Filippo Preziosi είναι ο μόνος που είχε συμφωνηθεί ότι θα μιλούσε για λογαριασμό του Rossi, μετά το τεστ της Valencia, σε σχέση με τις εντυπώσεις του Ιταλού από την πρώτη του επαφή με την Ducati. Όμως ο αρχι-μηχανολόγος του ιταλικού εργοστασίου είχε αναπτύξει από το 2007 μια πολύ καλή σχέση με τον Casey Stoner, που άλλωστε ήταν ο οδηγός που έδωσε στην Ducati τον πρώτο της Παγκόσμιο Τίτλο στα MotoGP. 

Aς ακούσουμε το τι ακριβώς είπε για τον Αυστραλό οδηγό:

«Ήταν έκπληξη για μένα το ότι ο Casey δεν έκανε τον ταχύτερο χρόνο του διημέρου! Όταν ο Casey έφυγε από το γκαράζ μας για τελευταία φορά του είπα ότι ήμουν σίγουρος ότι θα είναι πρώτος στο τεστ! Και συνειδητοποίησα το πόσο δεμένος ήμουν μαζί του. Ήταν δύσκολο, αλλά τώρα ο Stoner δεν πια οδηγός μου και πρέπει να τον σκέφτομαι σαν τον μεγαλύτερο «εχθρό» μας. Φυσικά μέσα στην πίστα μόνο!»

Στη συνέχεια ο «Precious» αναφέρθηκε στην επιλογή του big bang κινητήρα:

«Η Valencia δεν είναι η καλύτερη πίστα για σύγκριση του big bang με τον screamer. Σε κάθε περίπτωση ο κινητήρας που χρησιμοποιήσαμε το 2010 φαίνεται να είναι αυτός που προτιμούν οι οδηγοί και η καλύτερη μοτοσυκλέτα και κινητήρας είναι αυτός που κάνει τους καλύτερους χρόνους. Ακόμη και αν από την μηχανολογική πλευρά o screamer έχει περισσότερη μακροζωία».

Βέβαια δεν παρέλειψε να ξανα-αναφερθεί στη νέα συνεργασία με τον Rossi:

«Ήδη ο ενθουσιασμός πέρασε και μετά πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι ως μηχανικός. Και όπως πάντα δεν μπορείς ποτέ να σταματήσεις να δουλεύεις πάνω στην εξέλιξη. Και προφανώς τα αδύναμα σημεία τα οποία επισημάνθηκαν είναι πιο σημαντικά στη δουλειά μας».

 

Επόμενο άρθρο »

Η TEAM65 και το MotoGrandPrix Club τιμά τον κ. Σπύρο Τσιγκούνη

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP στο Abu Dhabi, κοιμόμαστε εμείς!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA