• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: «Είμαι υπερήφανος να είμαι «Σπαρτιάτης»!»
Ο Πρωταθλητής γιόρτασε με τους οπαδούς του τον Τίτλο
Νέα 22/11/2010 - 14:35

Πάνω από 200 οπαδοί του Jorge Lorenzo έδωσαν το παρόν σε ένα δείπνο σε ένα εστιατόριο λίγο έξω από την Βαρκελώνη, για να γιορτάσουν το Πρωτάθλημα. 

Ο πολύ συγκινημένος Lorenzo, ευχαρίστησε όλους τους «Σπαρτιάτες», τους «Spartans» όπως τους λέει, για το ότι πήγαιναν στους αγώνες και τον υποστήριζαν στις καλές και τις κακές στιγμές. «Είμαστε μόνο 600 Σπαρτιάτες, αν και μερικοί δεν κατάφεραν να έρθουν σήμερα, γιατί ζουν σε άλλα κράτη ή λόγω της κρίσης. Το δείπνο αυτό είναι το αποκορύφωμα μιας τέλειας χρονιάς και το να βλέπω ότι έχω τόσους πολλούς να με υποστηρίζουν, με κάνει να αισθάνομαι δυνατότερος. Είμαι υπερήφανος να είμαι Σπαρτιάτης, είμαστε μια μεγάλη οικογένεια», είπε ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής, με δάκρυα στα μάτια.

Στη διάρκεια του δείπνου έπαιξε και ένα video με μουσική από τους Coldplay, με τα καλύτερα στιγμιότυπα από τον αγώνα στην Sepang, όπου πήρε και μαθηματικά τον Τίτλο.

«Είναι μικρό το διάστημα από τότε και ήδη σκέφτομαι για το 2011, αλλά πρώτα πρέπει να πάω διακοπές», είπε ο Jorge, που ακόμη έχει υποχρεώσεις με δεκάδες συνεντεύξεις και εμφανίσεις, από τότε που πήρε το Πρωτάθλημα.

Ο Lorenzo έστειλε και ένα μήνυμα σε αυτούς που τον κριτικάρουν:

«Όσοι λένε ότι κέρδισα το Πρωτάθλημα επειδή ο Rossi και ο Pedrosa τραυματίστηκαν, ψάχνουν για δικαιολογίες για να μην επαινέσουν την επιτυχία μας. Αξίζαμε τον Τίτλο γιατί ήμασταν και είμαστε οι καλύτεροι. Δεν φιλοδοξώ να είμαι ο καλύτερος Ισπανός αναβάτης της ιστορίας, αγωνίζομαι να είμαι ένας από τους καλύτερους».

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP στο Abu Dhabi, κοιμόμαστε εμείς!

« Προηγούμενο άρθρο

Για πρώτη φορά το 1ο φαβορί δεν είναι ο Rossi, είναι ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA