• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι Rossi, Hayden θα μετακινούνται με Mercedes AMG!
AMG – Ducati, σε συμφωνία μάρκετινγκ
Νέα 18/11/2010 - 20:12

Η φήμη στο paddock ήταν έντονη τον τελευταίο καιρό, μετά την αποχώρηση του Grouppo Fiat από το MotoGP. H Fiat έφυγε από την Yamaha με την αποχώρηση του Valentino Rossi και η Alfa Romeo έφυγε από την Ducati, της οποίας ήταν περισσότερο τεχνικός υποστηρικτής, παρά χορηγός. 

Έτσι η Ducati Motor Holding και η Mercedes-AMG υπέγραψαν μια συμφωνία κοινού marketing. Οι δύο εταιρίες θα αναπτύξουν κοινές δραστηριότητες marketing.

Η συμφωνία υπεγράφη στο Los Angeles Auto Show, από τον Gabriele del Torchio, Πρόεδρο και CEO της Ducati Motor Holding S.p.A και από τον Ola Källenius, CEO της Mercedes-AMG GmbH.

Η πρώτη ενέργεια θα είναι η υποστήριξη από την AMG του Ducati MotoGP Team, ως Επίσημος Χορηγός Αυτοκινήτων από το 2011. Επίσης στη διάρκεια επιλεγμένων εκδηλώσεων της AMG, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να οδηγούν σε test ride μοτοσυκλέτες της Ducati και από την άλλη μεριά οι πελάτες της Ducati θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίζουν τις τελευταίες δημιουργίες της AMG σε κάποιες εκδηλώσεις. Επίσης θα γίνουν κοινές εκδηλώσεις του AMG Private Lounge, στο οποίο είναι γραμμένοι πάνω από 13,000 πελάτες της AMG παγκοσμίως.

Η νέα Ducati Diavel εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Βόρεια Αμερική στο σημείο της υπογραφής της συμφωνίας στο Los Angeles, δίπλα στη νέα Mercedes-Benz CLS 63 AMG και εκεί βρέθηκε και ο Nicky Hayden (φωτ.3), ο οποίος αναφέρθηκε στην συμφωνία:

«Καλά λοιπόν, αν αυτή είναι η υπηρεσιακή μου μοτοσυκλέτα και αυτό είναι το υπηρεσιακό μου αυτοκίνητο, θα έλεγα ότι τα πάω πολύ καλά!»

Αντίστοιχα χαρούμενος είναι και ο Valentino Rossi από αυτήν τη συμφωνία, αφού όπως ο ίδιος δήλωσε ξοδεύει τα περισσότερα χρήματά του σε αγορές καλών αυτοκινήτων. Μια AMG στο γκαράζ του δεν θα είναι καθόλου κακή υπόθεση, ειδικά αν είναι η νέα SLS.

 

Επόμενο άρθρο »

H κόντρα Pedrosa – Stoner άρχισε!

« Προηγούμενο άρθρο

Η HONDA στο ATHENS SUPERCROSS 2010 ΙΙ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA