• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
4 εβδομάδες εκτός δράσης ο Pedrosa
Ευτυχώς δεν έχει κάτι σοβαρό στην κλείδα
Νέα 13/11/2010 - 21:42

Ο οδηγός της Repsol Honda Team, Dani Pedrosa πήρε την εντολή να ξεκουραστεί για 4 εβδομάδες από τον γνωστό Doctor Xavier Mir στο Dexeus Univertity Institute Hospital στην Βαρκελώνη. 

Είναι το καλύτερο μέρος και ο καλύτερος γιατρός στον κόσμο, για τέτοιου είδους τραύματα, όπως το σπάσιμο της κλείδας και η εμπειρία είναι τεράστια όσον αφορά την αποκατάσταση αθλητών των Grand Prix μοτοσυκλέτας.

Ο Ισπανός οδηγός αντιμετώπισε προβλήματα στην γρήγορη επιστροφή του στους αγώνες και χρειάστηκαν εξετάσεις δύο ημερών για να βγουν τα σωστά συμπεράσματα.

CAT scan, MRI scan, ηλεκτρο-μυογραφία και Eco-Doppler test, ήταν οι εξετάσεις και μετά από αυτές αποκλείστηκε η περαιτέρω χειρουργική επέμβαση για διορθώσεις. Έτσι ο Dani σε 4 εβδομάδες θα αρχίσει την προπονηση για φυσική κατάσταση, ώστε να είναι εντελώς έτοιμος τον Φεβρουάριο στην Μαλαισία.

Ο Doctor Xavier Mir δήλωσε:

«Μετά την πτώση στην Ιαπωνία, όπου ο Dani έσπασε την αριστερή του κλείδα, χρειάστηκε μια πλάκα τιτανίου για να διορθώσει το κόκκαλο και το νεύρο που βρίσκεται ανάμεσα στο λαιμό και τον ώμο είχε κτυπηθεί πολύ και είχε μεγάλο αιμάτωμα στην περιοχή, τα οποία δημιούργησαν κούραση και απώλεια δύναμης σε όλο τον βραχίονα. Χρειάζεται μια περίοδο 4 εβδομάδων απόλυτης ξεκούρασης, με φυσιοθεραπεία και αντιφλεγμονώδη αγωγή».

 

Ο Dani Pedrosa, με τη σειρά του είπε:

«Υποφέρω πολύ από την Ιαπωνία και μετά και ‘ηξερα ότι κάτι δεν παέι καλά. Η υστέρηση σε δύναμη ήταν πολύ περίεργη και ενοχλητική! Ανησύχησα γιατί μετά το Estoril τσεκάραμε την κλείδα και δεν φαινόταν τίποτε να πηγαίνει λάθος με την πλάκα, αλλά δεν είχαμε χρόνο για ανάλυση σε περισσότερο βάθος. Τώρα όλα είναι ξεκάθαρα και ελπίζω σε 4 εβδομάδες, στα μέσα Δεκεμβρίου να μπορώ να αρχίσω την αποκατάσταση. Θέλω να αρχίσω τα χειμερινά τεστ στην Μαλαισία σε καλή κατάσταση, ώστε να είμαι έτοιμος για το επόμενο πρωτάθλημα».

 

Επόμενο άρθρο »

MAX BIAGGI: η πορεία στην επιτυχία

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Φωτογραφικό: Ο Rossi στην Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA