• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Live: O Stoner ταχύτερος με το καλημέρα στην Honda!
O Αυστραλός πλησίασε το χθεσινό χρόνο του Lorenzo
Νέα 10/11/2010 - 18:30

O Casey Stoner φεύγει χαρούμενος από τη 2η μέρα του επίσημου τεστ της Valencia, γράφοντας την τελευταία στιγμή τον ταχύτερο χρόνο γύρου με 1’32.066, μόλις 54 χιλιοστά του δευτερολέπτου αργότερος από τον καλύτερο χρόνο που σημείωσε χθες ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

Ο Lorenzo σταμάτησε το τεστ σχεδόν δύο ώρες νωρίτερα, αφού οι τεχνικοί της Yamaha θεώρησαν ότι δοκίμασαν επαρκώς όλα όσα ήθελαν. Την ίδια ώρα σταμάτησε το τεστ και για τον Ben Spies. Εκείνη τη στιγμή οι δύο εργοστασιακοί οδηγοί της ομάδας είχαν τις δύο πρώτες θέσεις με τον Stoner 3ο, όμως τελικά ο Αυστραλός εκμεταλλεύτηκε την κατά γενική ομολογία ταχύτερη σήμερα πίστα και κατέβασε το χρόνο του.

Οι υπόλοιποι έμειναν περίπου στους χρόνους που είχαν κάνει νωρίτερα.

Ο Marco Simoncelli λοιπόν με 1’32.450, έδειξε πολύ δυνατός, παρά μια πτώση που είχε το πρωί.

Ο Dani Pedrosa και αυτός βελτίωσε το χρόνο του στο 1’32.497 και πήρε την 5η θέση, εκτοπίζοντας στην 6η τον δουλευταρά Nicky Hayden που έκανε καλύτερο χρόνο σε σχέση με χθες 1.2’’ δευτερόλεπτα!, δοκιμάζοντας τους δύο κινητήρες της Ducati.

Ακολουθεί για την Suzuki o Alvaro Bautista με 1’32.738.

Ο Randy De Puniet στην 8η θέση είναι ενθουσιασμένος στο 1’32.836, δηλαδή κάτω από το 1’33’’, μόλις στην πρώτη του επαφή με την δορυφορική Ducati της Pramac.

O Andrea Dovizioso είναι 9ος και ο τελευταίος κάτω από το 1’33’’, αλλά ο τελευταίος από τους 4 εργοστασιακούς οδηγούς της Honda, κάτι που δεν το περίμενε.

Τη δεκάδα κλείνει ο Hiroshi Aoyama, στην πρώτη του εμφάνιση με την San Carlo Honda του Gresini. O Valentino Rossi έμεινε στην 15η θέση!, με χρόνο 1’33.761, αλλά με τη δικαιολογία της πολλής δουλειάς στην εξέλιξη.

Περισσότερα για το τι είπε ο Rossi σε λίγο, δια στόματος Filippo Preziosi, όπως και χθες, λόγω της σχετικής συμφωνία με την Yamaha.

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia Live: Είδαμε τον Valentino μετά το τεστ!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Live: Εντυπωσιάζει ο 20χρονος Abraham

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα