• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Carlo Pernat: «Ο Valentino θα έχει ένα γερό άχτι για την Yamaha»
Ο πρώτος Μάνατζερ του Rossi, μιλάει για τον Αγώνα της Πορτογαλίας
Νέα 02/11/2010 - 18:55

Ο Carlo Pernat είναι ο Μάνατζερ των Capirossi και Simoncelli, μια από τις μορφές του paddock και με την ευτυχία να είναι ο πρώτος Μάνατζερ του Rossi, αυτός δηλαδή που τον έφερε στον κόσμο των Grand Prix, λόγω της φιλίας του με τον πατέρα του Graziano. 

 

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας όχι μόνο για τον Rossi, απέναντι στον Jorge Lorenzo, αλλά επίσης για τον Dovizioso, απέναντι στον Simoncelli. Ο Marco απέδωσε σαν εργοστασιακός οδηγός και έκανε 7 προσπεράσματα, απέναντι σε ένα του Dovi», είπε ο Ιταλός Μάνατζερ, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αστάθεια του Casey Stoner:

«Είναι η συνηθισμένη ιστορία με τον Stoner: πάρα πολλές πτώσεις. Στους τελευταίους 5 αγώνες κέρδισε τρεις φορές και τελείωσε με 0 βαθμούς στους άλλους δύο. Για μένα αυτό είναι κάτι απίστευτο και ενοχλητικό… Η Honda χρειάστηκε να κόψει από τη δουλειά της, ώστε μα τον κρατάει σε καλή ψυχολογική κατάσταση.»

Βέβαια ο Pernat δεν μπορούσε να μην σχολιάσει τον τελευταίο αγώνα του Rossi με την Yamaha:

«Ο Valentino αρχίζει να αισθάνεται μια δυσαρέσκεια για την Yamaha. Είναι φανερό ότι δεν μπορεί να περιμένει για τη στιγμή που στην Valencia θα οδηγήσει την Ducati. Πιστεύω ότι θα έχει ένα γερό άχτι για την Yamaha και του χρόνου η μονομαχία του με τον Lorenzo θα είναι σκληρή.»

 

Επόμενο άρθρο »

Bridgestone: 420 γλιστερές και τεχνικές στροφές στην Valencia

« Προηγούμενο άρθρο

Λέει το αντίο η INTERWETTEN HONDA MotoGP TEAM

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα