• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα ρεκόρ τον Οκτώβριο για το motograndprix.gr
Στην πρώτη θέση της ενημέρωσης για την σπορ μοτοσυκλέτα
Νέα 01/11/2010 - 13:21

Το www.motograndprix.gr συνεχίζει την ανοδική του πορεία και τον μήνα που μας πέρασε έκανε νέα ρεκόρ επισκέψεων, μοναδικών χρηστών, σελίδων που διαβάστηκαν, κτυπημάτων, ενώ το ρεκόρ σε χρόνο παραμονής με 140’’ δευτερόλεπτα έμεινε από τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο, ενώ ο Σεπτέμβριος έχει και το ρεκόρ σε Bandwidth που χρησιμοποιήθηκε. 

 

Συγκεκριμένα τον Oκτώβριο του 2010, καταγράφηκαν 160,224 επισκέψεις (Visits), από 51,023 μοναδικούς χρήστες (Unique Visitors), oι οποίοι διάβασαν 337,788 σελίδες (Page Views) και έμειναν κατά μέσο όρο 135’’ δευτερόλεπτα ο καθένας σε κάθε επίσκεψη. Τα κτυπήματα (Hits) ήταν 17.311.514, ενώ χρησιμοποιήθηκε Bandwidth 276.162.159 KB.

 

Για παράδειγμα ο μέσος όρος σελίδων που διαβάστηκαν κάθε μέρα το μήνα που πέρασε είναι 10,896 σελίδες!, ένα εντυπωσιακό νούμερο.

Ένα άλλο στοιχείο που δείχνει το εύρος της ενημέρωσης είναι ότι αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 5,914 σελίδες που περιέχουν, νέα, αποτελέσματα, φωτογραφίες (στην φωτογραφία δύο από τους φωτογράφους μας, οι Gigi Soldano και Tino Martino, ανεβάζουν στιγμιότυπα στο site μας), video, στο site, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει τον κάθε αναγνώστη να βρει αυτό που ζητάει από τον κόσμο του MotoGP και της σπορ μοτοσυκλέτας γενικότερα.

 

Επίσης κάτι που εκτιμούν οι αναγνώστες μας είναι η άμεση και από πρώτο χέρι ενημέρωση, που δεν είναι απλά μετάφραση αυτών που αναγράφονται στο επίσημο site motogp.com, με το οποίο υπάρχει επίσημη συνεργασία. Το .com όμως είναι υποχρεωμένο να μεταφέρει μόνο τις επίσημες ειδήσεις των ομάδων και όχι τα παρασκήνια και όλα τα υπόλοιπα που συμβαίνουν στο paddock του MotoGP. Έτσι οι απεσταλμένοι μας, αλλά και οι συνεργάτες μας δημοσιογράφοι, μεταφέρουν τη «φρέσκια» είδηση, απαλλαγμένη από τα επίσημα φίλτρα.

 

Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες του site που μας δείχνουν την προτίμησή τους και υποσχόμαστε ακόμη πιο έγκυρη και άμεση ενημέρωση για τη συνέχεια.

 

Επόμενο άρθρο »

Estoril: O Rossi μιλάει για Stoner, Ducati, Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Τελικό: Οι Ομάδες και οι οδηγοί του 2011

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα