• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mick Doohan: To HRC έπρεπε να τα δώσει όλα στον Burgess
Burgess – Stoner θα μπορούσαν να είναι ιδανικό δίδυμο
Νέα 25/10/2010 - 08:23

Ο Mick Doohan κέρδισε 5 Παγκόσμια Πρωταθλήματα με τον Jeremy Burgess ως αρχιμηχανικό και έτσι είναι φυσικό να έχει γνώμη πάνω στην πρόσφατη ανακοίνωση της μεταγραφής του Αυστραλού, που ακολουθεί τον Valentino Rossi στην Ducati. 

 

«Είναι μια σπουδαία ομάδα και αυτό θα βοηθήσει τον Valentino από την αρχή. Δεν έχω αμφιβολία ότι δεν θα ήθελε να σπάσει το δέσιμο που έχει. Δουλέψανε μαζί τόσο καιρό που αν ο Valentino σηκώσει το φρύδι του, αυτός ξέρει τι σημαίνει», είπε ο Doohan.

 

Ο Αυστραλός Πρωταθλητής έχει τόσο ψηλά σε εκτίμηση τον Burgess, που πιστεύει ότι οι άλλες ομάδες θα έπρεπε να προσπαθήσουν να τον αποσπάσουν από τον Rossi. Ειδικά η Honda, που θα μπορούσε να τον έχει ως δίδυμο με τον Casey Stoner.

 

«Αν ήμουν η Honda θα πρόσφερα στον Jeremy Burgess ό,τι θα μπορούσε να τον πάρει έξω από την λειτουργία Valentino. Έχει πολλά Παγκόσμια Πρωταθλήματα κάτω από τη ζώνη του κι έτσι αξίζει μέχρι και το τελευταίο cent» κατέληξε ο Mick.

 

Στην φωτογραφία αριστερά ο Wayne Gardner, στο κέντρο ο JB και δεξιά ο Mick Doohan, συνολικά 6 Παγκόσμια Πρωταθλήματα με τους 2 Αυστραλούς οδηγούς για τον κορυφαίο αρχιμηχανικό.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Cal Crutchlow οδήγησε στην Ιαπωνία την Yamaha YZR-M1

« Προηγούμενο άρθρο

Μένει ο τοίχος στην Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα