• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang: O Rossi νικητής, ο Lorenzo Πρωταθλητής
O Rossi κέρδισε ένα αγώνα γεμάτο ένταση και δράση
Νέα 10/10/2010 - 13:35

Μπορεί ο Valentino Rossi να έκανε μια κακή εκκίνηση και να έπεσε στην 11η θέση, όμως μόλις αισθάνθηκε καλά με τα λάστιχά του, άρχισε να περνά τον ένα μετά τον άλλο τους αντιπάλους του, έφτασε τον Jorge Lorenzo – που δεν είχε όρεξη για μονομαχίες με το μυαλό στον Τίτλο – πέρασε λοιπόν εύκολα τον ομόσταυλό του και μετά έδωσε μάχη με τον Andrea Dovizioso που με την δυνατή του Honda RC212V προσπάθησε να πάρει την πρώτη του νίκη σε στεγνό. Ο Rossi όμως ήταν δυνατός, απάντησε στο προσπέρασμα του νεαρού Ιταλού και κέρδισε τον πρώτο του Αγώνα μετά το ατύχημά του στο Mugello, τον 2ο φετινό του. 

 

Όμως το πρόσωπο της ημέρας είναι ο Jorge Lorenzo που με μια υπολογισμένη οδήγηση ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου και μαζί στον ουρανό, αφού εκπλήρωσε το όνειρο! Να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κορυφαία κατηγορία.

 

Ο Αγώνας της Sepang ήταν ενδιαφέρον και για τις πίσω από τον 4ο Ben Spies θέσεις, όπου έγιναν επικές μάχες με πολλές ανακατατάξεις. Τελικά 5ος ο Alvaro Bautista με την Suzuki, 6ος ο Nicky Hayden με την Ducati, κερδισμένος από τη μονομαχία Simoncelli – Aoyama, που παραλίγο να πέσουν ακουμπώντας μεταξύ τους. Τη δεκάδα έκλεισαν οι Μelandri, De Puniet.

 

Κάντε κλικ στο συνοδευτικό αρχείο για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang: O Toni Elias Πρωταθλητής Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

Με μια μοτοσυκλέτα το 2011 η Pramac Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα