• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με μια μοτοσυκλέτα το 2011 η Pramac Ducati
O Loris Capirossi ο μοναδικός οδηγός
Νέα 09/10/2010 - 22:58

Παρά το ότι δεν έγινε ακόμη η επίσημη ανακοίνωση, στο paddock κυκλοφόρησε το νέο: Η οικονομική δυστοκία που προβλέπεται για την επόμενη χρονιά σε όλη την Ευρώπη, ανάγκασε την ομάδα της Pramac να πει στην Ducati ότι το 2011 θα χρειάζεται μοτοσυκλέτες και εξοπλισμό για έναν μόνο αναβάτη. Αυτός θα είναι ο Loris Capirossi, ο μάνατζερ του οποίου «δουλεύει» αυτήν τη συμφωνία εδώ και πολύ καιρό, όπως έχουμε γράψει στο site μας. Ο ίδιος στη φωτογραφία χαμογελάει, παρά το ότι μετά την πρωινή του πτώση, αναγκάστηκε να κυκλοφορεί με πατερίτσες!

 

Έτσι μετά τον Mika Kallio που αναζητά ομάδα στην Moto2 και ο Aleix Espargarò μένει ελεύθερος. Ήδη για τον μόλις 21 χρόνων οδηγό ενδιαφέρθηκε ο Sito Pons, αλλά και ο Aspar Martinez. Ο Aleix θα περιμένει λίγο ακόμη μέχρι να κάνει την τελική του επιλογή.

Το σενάριο που ήθελε τον Γερμανό Max Neukirchner, να μετακομίζει στην Pramac φέρνοντας χορηγία ύψους 2.6 εκατομμύρια Ευρώ, ναυάγησε. Όπως λένε οι φήμες όταν ήρθε η ώρα να μπουν τα χρήματα στο τραπέζι ο χορηγός υποχώρησε.

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang: O Rossi νικητής, ο Lorenzo Πρωταθλητής

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang GP125: O Marquez πήρε την 8η pole!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα