• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Mick Doohan σχολιάζει τη μονομαχία
«Ο Lorenzo θα κερδίσει τον Τίτλο εύκολα εδώ»
Νέα 08/10/2010 - 01:33

 

Ο Mick Doohan, ο 5 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής σχολίασε τα γεγονότα της Ιαπωνίας και μερικά ακόμη από τα του χώρου του MotoGP.

Πρώτα από όλα αναφέρθηκε στον μεγαλύτερο σε ηλικία αναβάτη:

«Αυτό που με έχει «κτυπήσει» είναι ότι ο Loris Capirossi είναι πάντα παρών! Είναι φανταστικό. Μου αρέσει ο τρόπος που οδηγεί όλα αυτά τα χρόνια», είπε ο Αυστραλός για έναν οδηγό με τον οποίο αγωνίστηκαν ως αντίπαλοι.

 

Για το φετινό Πρωτάθλημα:

«Πιστεύω ότι ο Lorenzo εύκολα θα το κερδίσει εδώ, βοηθούμενος από το γεγονός ότι ο Pedrosa δεν θα αγωνιστεί. Αν ήμουν ο Pedrosa θα προσπαθούσα να αποθεραπευθώ λίγο από την εγχείρηση και ίσως θα γυρνούσα στην Αυστραλία και θα προσπαθούσα νε τελειώσω τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι ακόμη σε μια δυνατή θέση. Πριν το ατύχημα οδηγούσε πραγματικά καλά και την επόμενη χρονιά μπορεί να προσπαθήσει να έχει την ίδια σπουδαία φόρμα που είχε πριν την πτώση».

 

Για τη μονομαχία Lorenzo – Rossi:

«Είναι νορμάλ σε ένα συναγωνισμό και όταν έχεις δύο τόσο δυνατούς οδηγούς, κανείς από τους δύο να μην δίνει χώρο στον άλλο. κανένας δεν θέλει να χάνει σε μια μονομαχία. Για μένα είναι φυσικό»

 

Για το ότι ο Lorenzo παραπονέθηκε στην Yamaha:

«Δεν θα το έκανα εγώ προσωπικά, αλλά δεν ήμουν εκεί σε αυτή τη μάχη. Είναι δύσκολο να πεις το τι είναι σωστό και τι λάθος, όταν έχεις στην ομάδα σου δύο οδηγούς που μάχονται ο ένας τον άλλο, ειδικά αν είναι ομόσταυλοι. Είχα και εγώ να δώσω μάχη με τον ομόσταυλό μου, τον Alex Crivillé και μια φορά καταλήξαμε και οι δύο στα χώματα. Αλλά αυτά έχουν οι αγώνες».

Επόμενο άρθρο »

Κόντρα στα καρτ για τους οδηγούς

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δεν καταλαβαίνω την αντίδραση του Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα