• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δεν καταλαβαίνω την αντίδραση του Lorenzo
«Εγώ δεν θα έλεγα σε κάποιον να πει κάτι σε κάποιον άλλο»
Νέα 08/10/2010 - 01:00

 

Ο Valentino Rossi μίλησε για τα όσα έγιναν στην Ιαπωνία:

«Θα σας πω όσα είπα στην Yamaha: Αν η κατάσταση στο πρωτάθλημα ήταν πιο στενή και ο Dani οδηγούσε τον αγώνα, θα φερόμουν διαφορετικά. Αλλά όπως είναι τα πράγματα, μοιάζει λίγο χαζό. Τι έμεινε στο Πρωτάθλημα; Ο Lorenzo χρειάζεται 5 βαθμούς ακόμη με τον Dani στο νοσοκομείο. Το πρωτάθλημα από ότι φαίνεται αποφασίστηκε την Παρασκευή στην Ιαπωνία. Πέρυσι στο Phillip Island, ο Lorenzo έπεσε και ήμουν 2ος πίσω από τον Stoner. Σε κάποιο σημείο μπορούσα να επιτεθώ στον Stoner και να πάω για τη νίκη, αλλά αποφάσισα να πάρω μια ασφαλή 2η θέση για το Πρωτάθλημα. Και το πήρα το Πρωτάθλημα».

 

Βέβαια το πιο ενδιαφέρον σχόλιό του ήταν για την απόφαση του Ισπανού να μιλήσει στον Jarvis της Yamaha:

«Καταλαβαίνω ότι μπορεί να είσαι ταραγμένος όταν χάσεις μια μάχη όπως αυτή. Αλλά δεν καταλαβαίνω την αντίδραση. Εγώ θα ήμουν ταραγμένος και μπορεί να κλώσταγα κάτι, αλλά δεν θα έλεγα σε κάποιον να δώσει ένα μήνυμα σε κάποιον άλλο. Oδηγούσα έτσι σε όλη μου την καριέρα. Αν αυτός ενδιαφερόταν για τους βαθμούς, τότε αυτός είναι που θα έπρεπε να είναι προσεκτικός».

Εκτός από αυτά ο Valentino Rossi είπε ότι θα τρέξει στην Αυστραλία 100% και ότι κατά 99% θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της περιόδου.

Όσο για το τι περιμένει από τον μεθαυριανό αγώνα, είπε:

«Είναι από τις καλύτερες πίστες για μένα. Ο ώμος δεν ήταν πρόβλημα στο Motegi και αν δεν είναι πρόβλημα εδώ, ελπίζω να αγωνιστώ για τη νίκη».

Επόμενο άρθρο »

Ο Mick Doohan σχολιάζει τη μονομαχία

« Προηγούμενο άρθρο

Eκτός Sepang o Dani, Τίτλος για Jorge!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα