• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi GP125: Σταθερά γρήγορος ο Terol
O μόνος με γυρολόγιο κάτω των 2 λεπτών.
Νέα 01/10/2010 - 14:21

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας των GP125 Nico Terol ήταν ο μόνος αναβάτης που έσπασε το φράγμα των δύο λεπτών στο γύρο πιάνοντας έναν εκπληκτικό ρυθμό. Ο νεαρός οδηγός βρήκε άμεσα τον γρήγορο ρυθμό του στην πίστα του Motegi και σημείωσε τον καλύτερο χρόνοι με το μοναδικό 1:59.882 και τερμάτισε τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές με διαφορά 0.203 του δευτ. μπροστά από τον Ισπανό Marc Marquez. 

 

Η διαφορά του Marquez από τον τρίτο, Sandro Cortese ήταν στο 0.320 του δευτ. ενώ ο Bradley Smith βρέθηκε στην τέταρτη θέση. Ο Βρετανός είχε μία μικρή έξοδο ωστόσο κατάφερε να πιέσει δυνατά και να σημειώσει τον καλύτερό του χρόνο στον 15ο γύρο.  

 

Φρέσκος από την νίκη του στην Aragon, ο Pal Espargaro είχε μία δύσκολη πρώτη ημέρα με δύο πτώσεις. Την πρώτη φορά έπεσε με χαμηλή ταχύτητα στην τέταρτη στροφή της πίστας και κατάφερε να ανέβει στην μοτοσυκλέτα του και να συνεχίσει. Προς το τέλος του session είχε ένα highside στην ίδια στροφή παρόλα αυτά σημείωσε τον 5ο ταχύτερο χρόνο της ημέρας με διαφορά 7 δέκατων από τον Terol. 

 

Οι αναβάτες Efrén Vázquez (Tuenti Racing), Tomoyoshi Koyama (Racing Team Germany) και Alberto Moncayo (Andalucia Cajasol) συμπλήρωσαν την οκτάδα. Υπήρξαν κάποιες πτώσεις κυρίως από wild card οδηγούς όπως του Hikari Ookubo (18 Garage Racing Team) και του Jonas Folger of Team Ongetta στην αρχή του session χωρίς όμως να έχουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Επόμενο άρθρο »

Motegi: O Pedrosa στο χειρουργείο

« Προηγούμενο άρθρο

Ισχυρός ο Aoyama

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα