• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τελικά γιατί ο Valentino πήγε στην Ducati;
Τώρα η Ducati έχει ένα πολύ ισχυρό κινητήρα έπειτα από την αξιοσημείωτη βοήθεια που είχε από την Ferrari.
Νέα 30/09/2010 - 00:27

Κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν διαβάσαμε πολλά σενάρια όσων αφορά την μεταγραφή του Valentino Rossi στην Ducati, ωστόσο το καλύτερο όλων ήτων αυτό που εξήγησε ο King Kenny Roberts αναφέροντας απλά ότι παρατηρώντας την καριέρα του Ιταλού άσου δεν είχε διαπιστώσει καμία λανθασμένη κίνησή του. 

 

Πρόσφατα σε μία συζήτηση που έγινε μεταξύ του Wayne Gardner και του Jerry Burgess, όταν εντελώς τυχαία συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο μετά την Aragon αποκαλύφτηκαν τα εξής “H Yamaha έχει μείνει πίσω στην εξέλιξη του μοτέρ της. Μπορεί μεν η μοτοσυκλέτα να έχει καλό κράτημα αλλά η Honda και η Ducati έκαναν μεγάλα άλματα στον τομέα της ισχύος αυτή την χρονιά. Που σημαίνει ότι προς το παρόν η Yamaha τα έχει βρει σκούρα στην κούρσα της ισχύος. 

 

Το μέλλον όσον αφορά την ισχύ στην παρούσα σχεδίαση και διάταξη του κινητήρα δεν δείχνει θετικό αυτή την στιγμή. Τώρα η Ducati έχει ένα πολύ ισχυρό κινητήρα έπειτα από την αξιοσημείωτη βοήθεια που είχε από την Ferrari ενώ από την άλλη πλευρά η Honda έφερε στην ομάδα της πρώην μηχανικούς της F1 και έχει επενδύσει σημαντικά στην εξέλιξη του κινητήρα της RC211V (γι’αυτό δεν έχει το ποσό που χρειάζεται για να καλύψει τον Dovozioso...). O Valentino γνωρίζοντας όλα αυτά αποφάσισε ότι φέτος ήταν η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσει από την Yamaha. Αν ο κινητήρας της Ducati είναι πραγματικά ισχυρός δεν θα τους (Rossi και Burgess) πάρει πολύ χρόνο για να φέρουν στα μέτρα του το πλαίσιο. 

 

Σύμφωνα με την εμπειρία του ο Gardner ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του αναφέροντας ότι την επόμενη χρονιά ο Rossi θα βρίσκεται μπροστά από τον πρώτο αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Mick Doohan: Ο Rossi δεν φεύγει εξαιτίας του Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Ανανέωση συμβολαίου ο Redding

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα