• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Live: Στην pole position o Stoner
Lorenzo, Pedrosa κοντά, ο Rossi 7ος
Νέα 18/09/2010 - 19:01

Ο Casey Stoner και η Ducati GP10 έδειξαν τα δόντια τους σήμερα, μετά από μια αλλαγή στην κατανομή βάρους της μοτοσυκλέτας, που επέτρεψε στον Αυστραλό να οδηγήσει όπως ήθελε και να σημειώσει τον καλύτερο χρόνο στη νέα πίστα με 1’48.942. Βελτιωμένος και σε τελική ταχύτητα πέτυχε 324.5 χλμ/ώρα, μόλις 2.3 πίσω από την υψηλότερη τελική που πέτυχε ο Pedrosa με την Honda του. 

Ο Ισπανός παρά την ταχύτητα και τη δύναμη της μοτοσυκλέτας του, δεν κατάφερε παρά να είναι στην 3η θέση, μάλιστα 4 δέκατα πίσω από την κορυφή. Βέβαια στον τελευταίο του γύρου ήδη είχε βετλιώσει πολύ στις 2 πρώτες ενδιάμεσες χρονομετρήσεις και έδειχνε ότι θα έπερνε μια ακόμη pole position, αλλά ένα στιγμιαίο λάθος σε ένα φρενάρισμα τον έβγαλε εκτός προγράμματος. Από την άλλη μεριά πριν φορέσουν το μαλακό λάστιχο για την τελευταία επίθεση ο Pedrosa ήταν με μικρή διαφορά ο ταχύτερος με τα λάστιχα του αγώνα, οπότε όλα δείχνουν ότι μπορεί να έχουμε μια τριπλή μάχη για τη νίκη.

Ο τρίτος της παρέας θα είναι βέβαια ο Jorge Lorenzo που πήρε τη 2η θέση, έχει καλό χρόνο με τα λάστιχα αγώνα, αλλά χάνει αρκετά στο 2ο κομμάτι της πίστας που έχει επιταχύνσεις από κλειστές στροφές, όπου η διαφορά δύναμης της Honda φαίνεται καθαρά και σε σχέση με την Ducati.

 

O Hayden με την άλλη κόκκινη του ιταλικού εργοστασίου πήρε την 4η θέση, αλλά με τα λάστιχα αγώνα υστερεί λίγο σε σχέση με τους τρεις πρώτους

Ο Spies δίπλα του στην 5η θέση θα θελήσει να του κάνει τη ζωή δύσκολη, ενώ ο De Puniet που συμπληρώνει τη 2η σειρά της εκκίνησης θα προσπαθήσει να τερματίσει μπροστά από τον Spies για να ξαναπάρει τα πρωτεία τον μη εργοστασιακών οδηγών.

 

Ο Valentino Rossi που θα ξεκινήσει πίσω τους από την 7η θέση, θέλει μια καλή εκκίνηση και δοκιμές άυριο στο ζέσταμα για να καταφέρει να μειώσει τη διαφορά του από τους 3 πρώτους, αφού όπως δήλωσε δεν κατάφεραν με την ομάδα του να βρουν τη σωστή ρύθμιση της Μ1. Έκανε και ένα λάθος στον τελευταίο γρήγορό του γύρο και έμεινε πίσω: «διαφορετικά θα ήμουν 4ος», είπε.

Πάντως το μεγάλο θέμα με τη μοτοσυκλέτα του, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και ο Lorenzo είναι η μεγάλη διαφορά σε τελική στο τέλος της ευθείας, που σήμερα ήταν 6 – 8.2 χλμ/ώρα, καλύτερα από χθες που ήταν γύρω στα 10.

Από τους υπόλοιπους ξεχώρισε ο Dovizioso στην 8η θέση, μπροστά από τους Simoncelli & Barbera που κλείνουν τη δεκάδα.

 

Κάντε κλικ στο κάτω μέρος της σελίδας στο συνοδευτικό αρχείο, για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon 125: O Marquez πήρε την 8η pole position

« Προηγούμενο άρθρο

Θετικά τα πράγματα για Stoner και Hayden

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA