• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θετικά τα πράγματα για Stoner και Hayden
Η μοτοσυκλέτα απόκτησε καλύτερη πρόσφυση με την νέα κατανομή των μαζών
Νέα 18/09/2010 - 18:58

Το δίδυμο, Stoner-Hayden, της Ducati κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις νέες αλλαγές που πραγματοποίησε στις κόκκινες βολίδες και να πάρει την 1η και 4η θέση στις Κατατακτήριες Δοκιμές στην πίστα της Aragon. 

 

Το επιτελείο του Casey Stoner ετοίμασε δύο διαφορετικές μοτοσυκλέτες όπως είχαμε αναφέρει και τελικά το πείραμα απέφερε θετικά αποτελέσματα. Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Stoner η μοτοσυκλέτα απόκτησε καλύτερη πρόσφυση με την νέα κατανομή των μαζών και επιπλέον του αύξησε την εμπιστοσύνη του όσον αφορά την αίσθησή της. Ίσως αυτό το στήσιμο να ταιριάζει πιο καλά στην συγκεκριμένη πίστα, πάντως βοήθησε τον Stoner να σπάσει τα χρονόμετρα με το εκπληκτικό 1:48.942. Επίσης, ο Stoner δήλωσε ότι είναι πιθανό το ότι βρέθηκαν σε ένα εντελώς νέο τερέν να του έδωσε άλλο ενδιαφέρον και να τον βοήθησε να αποδώσει καλύτερα. 

 

Στην 4η θέση ανέβηκε ο Nicky Hayden. Ο Hayden δοκίμασε ένα νέο φέρινγκ που τόνωσε την ταχύτητα της μοτοσυκλέτας του στην συγκεκριμένη πίστα, που έχει την μεγαλύτερη ευθεία στο αγωνιστικό ημερολόγιο των MotoGP. Χάρηκε πολύ γιατί φαίνεται όπως είπε ότι κάποιος πίσω στην Bologna έχει κάνει πολύ σωστά την δουλειά του.

Επόμενο άρθρο »

Aragon Live: Στην pole position o Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Σε καλό ρυθμό ο De Puniet

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA