• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Live: O Pedrosa και η Honda απίστευτα δυνατοί
+9 χλμ/ώρα τελική, +0.4’’ σε χρόνο γύρου!
Νέα 17/09/2010 - 13:06

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Ο Dani Pedrosa και η Honda του ξεκίνησαν από εκεί που άφησαν τον αγώνα στο Misano. Πρώτοι και με διαφορά, σε μια νέα πίστα που όλοι τώρα πρωτοοδήγησαν με μοτοσυκλέτα MotoGP.

Εντυπωσιακός ο Ισπανός από το ξεκίνημα των πρώτων ελεύθερων δοκιμών, μια εξτρά δοκιμή, όμως 45’ λεπτών μόνο, που μόλις έγινε στην πίστα της Aragon.

 

Στη μεγάλη κατηφορική ευθεία των 968 μ., η RC212V του οδηγού που μόλις χθες ανανέωσε τη συνεργασία του με το HRC, για άλλα δύο χρόνια, έπιασε τα 323.1 χλμ.ώρα, έναντι των 314.9 του Hayden, των 314.8 του Lorenzo, των 314.1 του Rossi και μόνο ο Stoner με 318.7 είναι κάπως κοντά. Όμως το σημαντικό σε μια πίστα δεν είναι η τελική, αλλά ο χρόνος γύρου και εκεί ο Redrosa με 1’50.506, είναι 4 δέκατα μπροστά από τον Hayden και τον Lorenzo και 1.2’’ από τον Rossi που είναι 6ος.

 

Δυναμικό το ξεκίνημα λοιπόν και στην ομάδα της Honda, ήδη υπολογίζουν σε μια 3η συνεχόμενη νίκη. Βέβαια θα δούμε τι θα γίνει λίγο αργότερα στις ΕΔ2, που θα γίνουν στις 3 και 5 το απόγευμα ώρα Ελλάδας, αν τα πολλά σύννεφα δεν ρίξουν τίποτε περισσότερο από κάποιες ψιχάλες που ανάγκασαν τα 125 να φορέσουν βρόχινα.

 

Κάντε κλικ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

 

Επόμενο άρθρο »

Δείτε ζωντανά το Διεθνές Σιρκουί Καρτ Πάτρας - P.I.C.K.

« Προηγούμενο άρθρο

Στην εξάδα στοχεύει ο Bautista

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα