• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στην εξάδα στοχεύει ο Bautista
Έπειτα από τον αγώνα του Misano κοίταξα τους χρόνους και ο ρυθμός μου δεν ήταν καθόλου άσχημος.
Νέα 17/09/2010 - 10:48

Ο νεαρός αναβάτης της Rizla Suzuki Alvaro Bautista πιστεύει ότι μπορεί να μπει στην εξάδα στον αγώνα της Aragon. Στους τελευταίους δύο αγώνες κατάφερε να ανέβει στην 8η θέση και ο ίδιος δήλωσε ότι στο Misano έχασε αρκετό χρόνο και θέσεις με τον ατύχημα του Hayden-Capirossi που έγινε μπροστά του.  

 

“Έπειτα από τον αγώνα του Misano κοίταξα τους χρόνους και ο ρυθμός μου δεν ήταν καθόλου άσχημος και ίσως να μπορούσα να παλέψω για την έκτη θέση. Σε αυτή την κατηγορία παίζει σημαντικό ρόλο στο σύνολο του αγώνα οι πρώτοι γύροι καθώς επίσης η εκκίνηση. Αν εξαιρέσει κανείς το γεγονός ότι έχασε χρόνο στην εκκίνηση στο Misano λόγω του ατυχήματος κατά τα άλλα είχα πολύ καλούς χρόνους. Η Suzuki εργάζεται σκληρά για να βελτιώσει την μοτοσυκλέτα της και πιστεύω ότι προς το τέλος της χρονιάς για έχουμε μειώσει την διαφορά που μας χωρίζει από τους πρώτους.  

 

Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα όταν έρχεσαι σε αυτή την κατηγορία και επιπλέον τα ατυχήματα που είχα στην αρχή ήταν πρόβλημα για μένα. Έχασα μερικούς αγώνες και τώρα αναρρώνω στον περισσότερο καιρό. Αισθάνομαι αισιόδοξος για τους επόμενους αγώνες και πιστεύω ότι μπορώ να δώσω μάχη για να μπω στην εξάδα.”

Επόμενο άρθρο »

Aragon Live: O Pedrosa και η Honda απίστευτα δυνατοί

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa και HRC μαζί μέχρι το 2012

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα