• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suter & BMW στα MotoGP
Ο Suter δήλωσε ότι η BMW δεν έχει αναμειχθεί προς το παρόν σε αυτό το project
Νέα 10/09/2010 - 10:28

Ένα χρόνο μετά την παρουσίαση της Suter MMX Moto2 που αποτελεί την πιο επιτυχημένη και δημοφιλή επιλογή των ομάδων στην Moto2, η Suter ταράζει τα νερά των MotoGP με την νέα της δημιουργία που στοχεύει στην κατηγορία των MotoGP του 2012.  

 

Πρόσφατα το επιτελείο της εταιρείας SuterRacing με τους Eskil Suter και Alessandro Giussani παρουσίασαν την νέα πρωτότυπη μοτοσυκλέτα που θα δοκιμαστεί από την ομάδα MarcVDS Racing την επόμενη σεζόν. Στο νέο πλαίσιο της Suter θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφοροι κινητήρες αλλά η εταιρεία ξεκίνησε με τον τετρακύλινδρο εν σειρά της BMW που είναι ο πιο ισχυρός αυτή την στιγμή αλλά επιπλέον γιατί έχει συμπαγείς διαστάσεις, σχεδόν παρόμοιες με τον κινητήρα της Moto2. Ο Suter δήλωσε ότι η BMW δεν έχει αναμειχθεί προς το παρόν σε αυτό το project και επιπλέον ανάφερε ότι μελλοντικά θα υπάρχει μεγάλο όφελος από τις δοκιμές και για την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας της Moto2. Στο μέλλον θα αρχίσουν να βελτιώνουν τον κινητήρα της BMW για να αυξήσουν τις βελτιώσεις του στα πρότυπα των MotoGP. 

 

Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει στις ομάδες ένα ανταγωνιστικό πακέτο σε προσιτή τιμή που αναμένεται να αγγίζει τα 350.000-600.000 ευρώ για δύο μοτοσικλέτες (ανά αναβάτη) την σεζόν χωρίς τους κινητήρες. Ο Suter δήλωσε ότι μπορεί μεν αυτή η τιμή να είναι πολύ υψηλότερη από την αντίστοιχη της MMX Moto2 αλλά πίσω από αυτή κρύβονται πολλές δυσκολίες και μεγάλα έξοδα για την ανάπτυξη ενός τέτοιου project. Οι ομοιότητες των περιφερειακών της νέας μοτοσυκλέτας είναι παρόμοια με το εξελιγμένο set της MMX Moto2.

 

Τον επόμενο μήνα θα γίνουν οι πρώτες δοκιμές της νές μοτοσυκλέτας με τον Ισπανό αναβάτη Carmelo Morales μιας και αποτελεί έναν απότους πολύ γρήγορου αναβάτες της Formula Extreme 1000.

Επόμενο άρθρο »

Redding: Παραμένω ταραγμένος

« Προηγούμενο άρθρο

Τελικά ποιο είναι πρόβλημα της Ducati;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα